Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΊΑ

Θα έλειπε η αντιπαράθεση μεταξύ μας αν τα προστατευτικά κάγκελα είχαν τοποθετηθεί στην ώρα τους.Η οδική Ασφάλεια φίλε Έπαρχε, πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα σε καθημερινή βάση στους δρόμους ευθύνης σας.Δεν υπάρχει δραστηριότητα πιό επικίνδυνη από την οδήγηση, μην την κάνετε ακόμα πιό επικίνδυνη με τις παραλείψεις σας, η την αργοπορία σας, σειρά έχει τώρα το γεφύρι στου σταυρού το πέραμα.Για την κίνηση πολιτώνΤζογιας Ευάγγελος.

  • 07 Φεβρουαρίου 2023
  • 0 Σχόλια

  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΊΑ

Παράπονα μου έκανε ένας φίλος για τις γραμμές στις διαβάσεις πεζών. Μου είπε λοιπόν πως το λευκό χρώμα που χρησιμοποιούν, είναι τόσο έντονο, που κάνει αντανάκλαση στα μάτια των οδηγών, και αυτό είναι επικίνδυνο.Όπου υπάρχουν διαβάσεις τόσο μέσα στην πόλη, όσο και εκτός, φαίνονται από μακριά και αυτό οφείλεται στο πολύ καλό ποιοτικό χρώμα που χρησιμοποιούν. Μου είπε ακόμα πώς πολύ ντόπιοι, αλλά και τουρίστες διαμαρτύρονται γι' αυτό η αντανάκλαση, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες είναι φοβερή. Φίλοι Έπαρχε και Δήμαρχε, θερμή παράκληση από την  Κίνηση Πολιτών, να δείτε το θέμα. Μπορείτε να χρησιμοποιείται χρώμα κατώτερης ποιότητας. Εγώ πάντως καθησύχασα τον φίλο και του είπα πως το φθινόπωρο, με τις πρώτες βροχές το πρόβλημα θα λυθεί.Μάλλον φάνηκε πως το πίστεψε. Φίλοι Έπαρχε και Δήμαρχε, το μόνο που καταφέρνετε σε αυτό το θέμα, είναι που δυσκολεύεται το έργο τής κυρίας Βλαχου, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά στον τουρισμό, και αυτό είναι ορατό και αποδείξιμο.Για την κίνηση πολιτών Τζόγιας Ευάγγελος

  • 19 Αυγούστου 2022
  • 0 Σχόλια

  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΊΑ

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα θα γράψω για ένα άλλο ποτάμι, το οποίο ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους, γιατί σε δύο περιπτώσεις τα νερά του περνάνε πάνω από την άσφαλτο, θα θυμάστε τι έγινε πρόσφατα στην Κρήτη, όταν προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τέτοιους χείμαρρους, αλλά και παλαιότερα, εδώ στο Νησί μας. το ποτάμι αυτό ξεκινά από τις Χαϊχούτες στον Αη Δημητρη, κατεβαίνει το στρατόπεδο της Μεσαριάς στον Αη Βασίλη, περνά από τον καινούριο Τσεσμέ στην ΑΤΕΚ μπετόν, από το παλιό Μπιλμπάο του Δήμου και εκβάλλει και αυτό στα Τσαϊρια, μέχρι που περνά τον Επαρχιακό όλα καλά. Αμέσως μετά στον χώρο της ΑΤΕΚ, έχει καταστραφεί ένα παλιό γεφύρι, με αποτέλεσμα το νερό να περνά πάνω από το οδόστρωμα. Λίγο παρακάτω είναι οι εγκαταστάσεις του Πέτρου Σαμπάνη, καταστράφηκε και αυτός την χρονιά που πλημμύρισε το ξεν. “Odisseus Astir” και γενικά όλη η περιοχή, αλλά φίλε Δήμαρχε, κανένας υπεύθυνος.Λίγο παρακάτω, στο αμέσως επόμενο παράλληλο του επαρχιακού, στις αποθήκες του Παστρικού, έχουν εγκαταλειφθεί από τα νερα. Το ποτάμι περνά εκ νέου πάνω από την άσφαλτο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δεν χρειάζονται πολλά λόγια.Όταν πνίγηκε η κοπελιά στον ποταμό του γηροκομείου, τότε δεν υπήρχε γεφύρι. Ο φίλος μου ο Νίκος ο Παντελίκιζης μου έλεγε ότι παντού στον κόσμο, τα γεφύρια είναι κάτω από τον δρόμο, μόνο στην Ελλάδα περνάνε από πάνω. Φίλε Νίκο, ακόμα έτσι είμαστε. Επανέρχομαι όμως, στο θέμα μας, το ποτάμι συνεχίζει, συναντάμε το τελευταίο γεφύρι στον παράλληλο δρόμο, ακριβώς στην λαϊκή του μερακλή. Από κει μέχρι στην θάλασσα δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Διαπιστώνουμε τελικά ότι όλη η ζημιά ξεκινάει από ψηλά, από την ΑΤΕΚ, γι’ αυτό πλημμυρίζει όλη η περιοχή στα Τσαϊρια. Αυτό το ποτάμι, με το άλλο στου Σκλαβενίτη ευθύνονται για τις πλημμύρες και τις καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή, από τα άλογα (περιοχή Καρνάγιο) μέχρι το ξενοδοχείο «Κόστα Άντζελα» στον δρόμο της Λάμπης.Φίλε Δήμαρχε είναι δυνατόν να ευθύνονται τα ποτάμια; Όλα αυτά που περιγράφω συμβαίνουν στον Δήμο σου. Εσυ είσαι αφεντικό, εσύ πρέπει να δώσεις λύση. Στο ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις καλύτερα. Πρωθυπουργός στην Κω είσαι εσύ, αφεντικό είσαι εσύ και εσύ πρέπει να δώσεις λύση. Στο ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις καλύτερα. Κίνησε λοιπόν τις διαδικασίες, έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της περιοχής. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους υποψήφιους συναδέλφους από τις άλλες παρατάξεις, να αναδεικνύουν θέματα και προβλήματα του τόπου, έτσι ώστε να δοθούν λύσεις, αντί προσωπικών και ανούσιων αντιπαραθέσεων που δεν οφελούν. Ας προσπαθήσουμε να ξεκινήσει ένα νέο πολιτικό ήθος και ύφος για τον τόπο μας. Τον πολιτικό πολιτισμό εμείς τον έχουμε στα χέρια μας, να τον βάλουμε μπροστά. Χαίρομαι που ο Δήμαρχος δεν μας αποκαλεί πλέον φαντάσματα του παρελθόντος , αρρωστημένους, υπολείμματα, το Όραμα που έγινε εφιάλτης, την Ιωάννα την πάνε για απόσυρση και τόσα άλλα που μόνο ο ίδιος ξέρει να εκστομεί. Να σου θυμίσω Δήμαρχε πως η κυρία Ιωάννα είναι εδώ παρούσα, από το 1998 που εκλέγετε συνεχώς.

  • 23 Απριλίου 2019
  • 0 Σχόλια

ΕΞΟΔΟΣ