Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 1 σχόλια
Ανώνυμος
Που ειναι το σκαφος τωρα στην κω 23/07 - 12:57
×

Η θαλαμηγός του Ρότσιλντ στην Κω – Πρόσφατα επιτέθηκε στον Μητσοτάκη για την επένδυση της Κέρκυρας

23/07/2020
1581 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται αγκυροβολημένο η θαλαμηγός του Νατ Ρότσιλντ (Nathaniel Rothschild). Η θαλαμηγός Planet Nine ( Πλανήτης Εννέα) έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα αυτή τη στιγμή. Αν και πολλοί νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο Άραβα εμίρη που κάνει διακοπές στην περιοχή, εν τέλει το υπερπολυτελές γιοτ, ανήκει στον Βρετανό πλούσιο επενδυτή ο οποίος είναι μέλος μία από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου.

Το Planet Nine είναι μία από τις διασημότερες θαλαμηγούς του κόσμου. Ο Νατ είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους 73 μέτρων το οποίο κατασκευάστηκε από την Admiral Yachts. Το όνομα συμβολίζει τον 9ο πλανήτη του ηλιακού συστήματος.

Το κόστος κατασκευής ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα επισκέπτες, 28 άτομα μέλη του πληρώματος. Διαθέτει 8 καμπίνες για τους φιλοξενούμενους και 3 για το πλήρωμα. Γράφετε πάντως , ότι βρίσκεται προς πώληση η πολυτελής θαλαμηγός ενώ πολύ συχνά έχει φιλοξενήσει ισχυρούς και διάσημους.

Είναι άγνωστο εάν ο κ. Ρότσιλντ αυτή την στιγμή επιβαίνει το γιοτ. Πάντως φουσκωτό έφερε στην πόλη της Κω κάποια άτομα όπως μας μετέφεραν περαστικοί.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο πολυεκατομμυριούχος « επιτέθηκε» στον Έλληνα πρωθυπουργό για την επένδυση της Κασσιόπης.

Με αναρτήσεις του στο twitter , ο κάτοικος Ελβετίας και γιος του λόρδου Ρότσιλντ χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό «ανόητο» διότι στηρίζει την εν λόγω επένδυση, κάνει λόγο για «φιάσκο» και θέτει και θέμα περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλούσια οικογένεια διαθέτει ένα μεγάλο ακίνητο πλησίον της περιοχής στην οποία πρόκειται να γίνει η 120 εκατ. ευρώ επένδυση και φαίνεται να αντιδρά σε αυτή.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Θεοδώρα Βησσαρίου
Θεοδώρα Βησσαρίου 23/07 - 15:57
Για τον Ερημίτη στην Κέρκυρα
Η επένδυση αυτή θα έχει άμεσο και βλαπτικό αποτέλεσμα στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, στην μορφολογία και στην βιοποικιλότητα τής ενώ ταυτόχρονα να επηρεάσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων αφού θα μειωθεί επιπλέον το ήδη χαμηλό κατακεφαλή εισόδημα.Η εταιρεία που έχει αναλάβει την επένδυση αυτή επιχειρεί με παιδικά επιχειρήματα να αντικρούσει και να κάμψει τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις. Λέγοντας πως εχουν προσλάβει ελληνικές εταιρείες για τις όποιες μελέτες χρειάζονται και πως θα απασχοληθεί πλήθος κόσμου κατά τη διάρκεια των εργασιών της επένδυσης.Το βρίσκω απολύτως λογικό να έχουν συμπεριληφθεί ελληνικές τεχνικές εταιρείες, κάθε παρασίτου προκείμενου να αναπτυχθεί, προσβάλει κάποιο τοπικό είδος, απλή λογική. Σε ότι αφορά όλους όσους θα εργαστούν κατά τις εργασίες κανείς δεν κάνει κουβέντα για το ... μετά, μετά το πέρας τον εργασιών;...θα βρεθούν ακόμα μια φορά στις ουρές του ΟΑΕΔ.Σε ότι αφορά στον βαθύπλουτο κύριο που ενίσταται στο έργο αυτό, με πρόσχημα ότι κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων, για το φυσικό περιβάλλον του κτλ κτλ ας μη γελιομαστε, πρόκειται για ένα ιδιώτη, απλά πράγματα, ένα ιδιώτη που απλά θέλει να προστατεύσει τη δική του επένδυση ή και την ησυχία του ακόμα. Αφού λοιπόν εμείς δεν είμαστε ικανοί να διαφυλάξουμε το σπίτι μας και να βρούμε τη διαφορά μεταξύ απλών λέξεων όπως , επένδυση/ξεπούλημα, ας μπούμε κάτω από την τρύπια ομπρέλα της προστασίας του καθενός κάμπτοντας την οσφύν.
Δημήτριος
Δημήτριος 23/07 - 12:36
Σχόλιο
Καλά τα είπε όμως στο μητσοτάκι για τον Ερημίτη Κέρκυρας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ