Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλληψη 2 ημεδαπών για κακομεταχείριση ζώων στην Κω

01/02/2022
1764 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Την 31-01-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, δύο ημεδαποί οι οποίοι εξέτρεφαν παραγωγικά ζώα παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας τους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/02 - 22:22
Αλήθεια
Σωστά τά λέτε παιδιά, είναι απανθρωποι,θέλουν τιμωρία γερή,μν τουσ φοβάστε,να τα λέτε κ να τα δείχνετε κ θα έρθει η ώρα τους.
Αλέξανδρος ΓΚΡΑΤΣΟΣ
Αλέξανδρος ΓΚΡΑΤΣΟΣ 03/02 - 13:41
Απανθρωπιά
Τα ζώα ΔΥΣΤΗΧΩΣ είναι αυτοί ! Να ευαισθητοποιηθούν τώρα οι αρχές να μπει σε μια τάξη αυτό το χάος με τα ζώα στα χωράφια με μπανιέρες το καλοκαίρι για νερό με 60 βαθμούς το νερό στον ήλιο ! Με δεσίματα στα πόδια των ζώων ! Με βροχή με αέρα με ήλιο στους 40 βαθμούς και αυτά δεμένα να μη μπορούν να αντιδράσουν ! Να μη μπορούν να διαμαρτυρηθούν για τα βασανιστήρια που τους γίνονται ! ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΤΟΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ! ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ! Να ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ! ΑΙΣΧΟΣ
Ανώνυμη
Ανώνυμη 03/02 - 11:28
.
Η κατάσταση είναι πιο τραγική απ' ότι νομίζει ο κόσμος, μείνετε συντονισμένοι και θα δείτε τι πραγματικά συμβαίνει...
Αναγνώστες
Αναγνώστες 02/02 - 16:17
Τουρισμός
Καιρός ήταν τα καημένα τα ζωάκια να ανασανουν και αυτά. Παρατημένα σε αρχαιολογικούς χώρους και σε οικόπεδα με το χιονιά η με τον καύσωνα υποφέρουν. Η χειρότερη δυσφήμιση για τους τουρίστες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ