Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Β. Τζόγιας για θανατηφόρο τροχαίο: Ανευθυνότητα παντού - Άμεσες παρεμβάσεις και εκπαίδευση για να σωθούμε

01/02/2022
807 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στο γεφύρι του Αγίου Βασιλείου που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο νέα παιδιά, ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Κω κ. Βαγγέλης Τζόγιας μίλησε για την εκπαίδευση των οδηγών και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο οδικό δίκτυο. 

Ο κ. Τζόγιας τόνισε στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο ότι από την Κίνηση Πολιτών έχουν γίνει παρεμβάσεις δημόσιες σχετικά με τα επικίνδυνα σημεία του νησιού.  

«Δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα. Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από δήμο και περιφέρεια. Είχαμε επισημάνει το συγκεκριμένο γεφύρι όπως και ένα άλλο πριν το ξενοδοχείο Δήμητρα. Σημειώνω ότι και οι δύο περιπτώσεις ανήκουν στην περιφέρεια.» 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, το ζήτημα είναι πιο βαθύ. « Είναι η ανευθυνότητα με την οποία μεγαλώνουμε παιδιά. Το εκπαιδευτικό σύστημα έπρεπε να είχε αλλάξει προχθές. Τι μας έδειξε η πρόσφατη κακοκαιρία; Ανευθυνότητα παντού. Ανεύθυνοι πολιτικοί, ανεύθυνοι πολίτες.» 

Ο κ. Τζόγιας σχολίασε και το γεγονός ότι το πρωινό της μοιραίας ημέρας είχε ανακοινωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν κλειστός για την διέλευση οχημάτων.  

« Δρόμος κλειστός σημαίνει όργανα της τάξης και απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Πως είναι ο δρόμος κλειστός αν επιτρέπεται να περάσουν αμάξια; Ξέρετε εκείνη την ημέρα πόσοι τράκαραν και χτύπησαν; Υπάρχουν μαρτυρίες». 

Παράλληλα ζήτησε να γίνει άμεσα παρέμβαση από τον δήμο στο γεφύρι ανεξάρτητα σε ποιον ανήκει ο δρόμος και το σημείο. « Να κινητοποιηθεί η περιφέρεια στη συνέχεια για να διορθωθεί. Δεν υπάρχει σωσμός για την Ελλάδα εάν δεν αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα». 

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
επωνυμος
επωνυμος 02/02 - 09:37
Για τον θεο
κε τζογια δεν θα κατηγορησουμε και τα παιδια που εφυγαν, οση οδηγική εκπαίδευση και να ειχαν δεν φταινε για το κω...κρατος που ριχνει την ευθυνη απο την περιφέρεια στον δημο για ενα τοιχίο που αν ηταν 1,5μετρο τα παιδια θα ζουσαν σημερα μιλαμε για ενα κοστος ουτε 300ευρω, και με προηγουμενη νεκρη πριν χρονια στο ιδιο σημειο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/02 - 00:44
Μας αρέσει το παραμύθι που μας αθωώνει
Μας αρέσει να ακούμε το παραμύθι οτι φταίει η Περιφέρεια γιατί έτσι συντηρούμε το άλλο παραμύθι οτι εμείς εδώ στην Κώ τα κάνουμε όλα σωστά. και για όλα φταίνε οι Ροδίτες. Σοβαρευτείτε λίγο δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ