Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

02/07/2021
333 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τα τελευταία δυο εικοσιτετράωρα το Χωριό μας και σε μεγαλύτερο βαθμό το παραλιακό τμήμα αντιμετωπίζει θέμα με την έλλειψη νερού! 
Δυστυχώς χωρίς καλά καλά ακόμα να έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε αυτό το δυσάρεστο και μακροχρόνιο πρόβλημα!
Ως Πρόεδρος του Χωριού μας αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, ίσως η πίεση που έχω ασκήσει τα δυο χρόνια της θητείας μου να μην ήταν αρκετή! 
Ευθύνη όμως φέρουμε όλοι μας σαν κάτοικοι αυτού του χωριού!
Είναι ανεπίτρεπτο με την ελάχιστη τουριστική κίνηση που εχει αυτή την στιγμή να αντιμετωπίζουμε θέμα και η κατανάλωση του νερού να εχει φτάσει τα επίπεδα άλλων καλοκαιρινών περιόδων με γεμάτη τουριστική σεζόν!
Η άσκοπη και παράνομη κατανάλωση του νερού πρέπει να σταματήσει εδώ!
Αύριο  θα ζητηθεί με έγγραφο προς την ΔΕΥΑΚ άμεσα να εξεταστούν και να κλείσουν όλες οι παράνομες παροχές νερού, να ολοκληρωθούν τα εργα υποστήριξης του δικτύου και να δρομολογηθούν νέα έργα!
Είναι όμως απαράδεκτο να παρανομούμε εις βάρος των συγχωριανών μας, υπάρχουν χωράφια αυτή την στιγμή που καταναλώνουν εκατοντάδες κυβικά νερού καθημερινά παράνομα,  είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται κατασπατάληση του νερού, υπάρχουν δρόμοι στο χωριό μας που δεν στεγνώνουν ποτέ και η φράση που έχω ακούσει «πληρώνω το νερό που καταναλώνω» δείχνει απλά την λάθος κατεύθυνση μας!
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν υπάρχει κοινωνική ευθύνη, το νερό ειναι από τα πιο πολύτιμα αγαθά στον κόσμο και εμείς λειτουργούμε χωρίς να σκεφτόμαστε το μέλλον! 
Γιατί ίσως στο μέλλον να μην υπάρχει για τα παιδιά αυτού του τόπου αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς!
Η Ευθύνη για την σημερινή κατάσταση βαραίνει τους πάντες, διοικούντες αλλά και κατοίκους και μόνο αν το καταλάβουμε θα λυθεί και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση!



Γιώργος Κοκαλάκης

Πρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 10:31
οι νόμιμοι πληρώνουν τον μισθό σας
Εφαρμόστε λοιπόν τον κανονισμό ύδρευσης και αφήστε τις αερολογίες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ