Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ (φωτο-βίντεο)

11/09/2019
712 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η σημερινή για το Λύκειο Ζηπαρίου, αφού για πρώτη φορά τα παιδιά έκαναν αγιασμό στο δικό τους κτίριο (στον πρώην κτίριο του “Pitsis Center”). Η χαρά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη τόσο για τους μαθητές, τους καθηγητές, τους γονείς, αλλά και τους εκπροσώπους των πολιτικών Αρχών. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο παπά Γιάννης Κουτάντος, αναφέρθηκε στο θέμα της εξάρτησης των παιδιών από τις ηλεκτρονικές συσκευές, ζητώντας τους να κάνουν περιορισμένη χρήση.

Στα εγκαίνια βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης, ο οποίος ανέφερε τις προσπάθειες που έκανε η προηγούμενη Δημ Αρχή, μαζί με τον Δντη κ. Χαραμαρά και τους γονείς, ώστε επιτέλους τα παιδιά να έχουν την δική τους στέγη.

Από την άλλη πλευρά ο Πρόεδρος των Σχολικών επιτροπών κ. Μάνος Μήτρου τόνισε ότι ο Δήμος, τις τελευταίες 10 ημέρες, κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να είναι έτοιμο το σχολείο, ώστε να ανοίξει σήμερα τις πύλες του στους μαθητές.

Η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Κασιώτη, μετά τις καθιερωμένες ευχές, τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών σε ότι του ζητηθεί. 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ