Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΕΛΟΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩ

23/11/2021
5447 Εμφανίσεις
117 Σχόλια

Ο λόγος που αποφασίσαμε σαν οικογένεια να πούμε την ιστορία μας, είναι για να αποτρέψουμε την δημιουργία νέων θυμάτων. Σας περιγράφω παρακάτω όλο το ιστορικό:

Από τον Οκτώβρη του 2021, εγώ και η μητέρα μου, ξεκινήσαμε κάποιες συνεδρίες βαθύ βελονισμού, με έναν άνθρωπο, που ας τον ονομάσουμε "κύριο Χ".

Ο κύριος Χ εις γνώση του, εξαπατά κόσμο, αποσπώντας χρήματα, πολλές φορές χωρίς καν να αρχίσει τις συμφωνημένες συνεδρίες, είτε σταματώντας μετά από λίγες, δίνοντας δικαιολογίες του τύπου "δεν με εμπιστεύεστε, μου χαλάσατε την ισορροπία " και πολλές τέτοιου είδους ασυναρτησίες ,προσπαθώντας να ρίξει μάλιστα το φταίξιμο, στο θύμα.

Αυτήν την φορά όμως, ο κύριος Χ, τα έβαλε με λάθος ανθρώπους.

Δεν ντρέπομαι να πω την ιστορία μου, ίσα ίσα, θα τα πω όλα, μήπως και προστατεύσουμε κάποιο άλλο θύμα, να μην πέσει στα δίχτυα του..

Σε έρευνά μου σε αρκετούς συμπολίτες μου, σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει εξαπατήσει δεκάδες στην Κω και ποιος ξέρει πόσους άλλους εκτός νησιού.

Όμως έφτασε ο καιρός, αυτό να σταματήσει εδώ.

Βγαίνω δημόσια με ανοιχτή καρδιά, με την ελπίδα ότι όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί από αυτόν τον απατεώνα, που παριστάνει τον ύψιστο βελονιστή, με τεράστιες γνώσεις (έχει κάποιες , αλλά όχι κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού), όπως λέει, που πουλάει ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους, με αντάλλαγμα δήθεν, μόνο το κόστος των υλικών όπως ισχυρίζεται (κάτι που έχει αποδειχθεί μεγάλο ψέμα) να πάρουν θέση ενάντιά του, για να σταματήσει επιτέλους, όχι μόνο ο αναφέρων, αλλά και όλοι όσοι σκέφτονται να πράξουν κατά ίδιο άτιμο τρόπο.

Αν συνεχίσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και να αποδεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά, άνθρωποι απατεώνες σαν αυτόν, δεν θα έχουν λόγο να σταματήσουν ποτέ και αυτό είναι ολοφάνερο, μιας και έμαθα ότι αυτή η πλεκτάνη συνεχίζεται για πολλά χρόνια τώρα.

Ας μην αφήσουμε περαιτέρω διάβρωση της κοινωνίας μας. Το νησί, ακόμη το θεωρώ τόπο μου, έναν τόπο ασφαλή, με σχετικά χαμηλό επίπεδο κακόβουλων ανθρώπων. 

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, δεν θα κάτσω να αυτοπροβληθώ ποτέ και ζω την ζωή μου με ταπεινότητα, με βάση την ειλικρίνεια και την ανοιχτότητα, πάντα ψάχνοντας τρόπους να καλυτερεύσω ως άνθρωπος, χωρίς θρησκευτικά δόγματα και αποδεικνύοντας με πράξη τα λόγια μου.

Έχω μόνο έναν εχθρό στο Νησί και γνωρίζει καλά ποιος είναι αυτός.

Τώρα προστέθηκε στην λίστα άλλος ένας, ο κύριος Χ.

Αγαπητοί συμπολίτες , μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια . Η σιωπή έχει την θέση της, αλλά τώρα , σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν αρμόζει.

Η Ιστορία μας λοιπόν έχει ως εξής:

Ακούγοντας κάποια καλά λόγια από ανθρώπους που είδαν βελτίωση σε κινητικά τους προβλήματα (και αγνοώντας μερικά άσχημα λόγια) αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον κύριο Χ.

Ο κύριος Χ λοιπόν ήρθε στο σπίτι μας και έριξε μια ματιά στην μητέρα μου.

Αμέσως παρατήρησα ότι είχε πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο συναναστροφής, με το γυναικείο φύλο. Ήταν στοργικός, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά, το γεγονός ότι θα επαναφέρει την μάνα μου σε κατάσταση 20 ετών, κάτι που φυσικά ξέραμε ότι είναι αδύνατον, αλλά εκτιμήσαμε την προσπάθεια του να δώσει αίσθηση εμπιστοσύνης και πίστης (τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν ακριβώς η εκμετάλλευση που έψαχνε).

Η μητέρα μου πάσχει πάνω από 30 χρόνια με νευρολογικά και σκελετικά προβλήματα και αποφάσισε με την καθοδήγησή μου να κάνει το βήμα και να επιλέξει τον δρόμο του (δήθεν) βαθύ βελονισμού.

Και εγώ, ακούγοντας τον κύριο Χ να μιλάει, έπεσα στην παγίδα και συμφώνησα να δουλέψει και σε εμένα, σε τραυματισμούς χρόνιους, μέγα λάθος όπως αποδείχθηκε.

Παίρνοντας λοιπόν όλο το ποσό προκαταβολικά, για τις βελόνες, τις δικές μου και της μητέρας μου, 1,450 ευρώ, τις δήθεν "ειδικές" βελόνες, συμφωνήθηκαν 40 συνεδρίες της μαμάς και 10 περίπου για εμένα .

Επέμενε ότι δεν παίρνει πληρωμή και ότι τα χρήματα, είναι μόνο για τις βελόνες και τίποτα άλλο.

Αισθανθήκαμε ότι είμασταν τυχεροί που βρήκαμε έναν τόσο καλό άνθρωπο.

Λαμβάνουμε ένα μήνυμα μερικές βδομάδες αργότερα, όπου μας ζητούσε άλλα 375 ευρώ για εκτελωνισμό και ότι τα χρειάζεται άμεσα, διότι φεύγει για Αθήνα και θα τα εκτελωνίσει ο ίδιος.

Αχ! Δεν έδωσα προσοχή σε αυτό το πρώτο σημάδι. Επέστρεψε με τις βελόνες μετά από μερικές μέρες και ξεκινήσαμε τις συνεδρίες. Βλέποντας μερικά σημάδια ελαφριάς βελτίωσης, μετά από μερικές ημέρες , η αδελφή μου αποφάσισε να ρωτήσει για τις δικές τις ενοχλήσεις .

Άλλη μια δόση χιλιάδων ευρώ, δόθηκε για άλλες "ειδικές" βελόνες. Συνεχίζοντας τις θεραπείες και πραγματικά πιστεύοντας ότι ο κύριος Χ γνωρίζει τι κάνει, (σχετικά εύκολο μιας και τα προβλήματα ήταν κυρίως μυοσκελετικά) αποκτήσαμε όλοι μας, μια οικειότητα μαζί του και τον αισθανόμασταν σαν μέλος της οικογένειάς μας.

Γελούσαμε, παρόλο τον πόνο των συνεδριών μας, ανταλλάσσαμε ιστορίες, εμπειρίες, ακούγαμε με ενδιαφέρον τις ιστορίες της ζωής του. Το επόμενο βήμα, ήταν να πέσει και ο πατέρας μου θύμα και μάλιστα με διπλάσιο οικονομικό κόστος. Ναι, και όμως, του δώσαμε και αυτά.

Μετά από 12 επισκέψεις και αρκετές προσπάθειες περεταίρω απόσπασης χρήματων (έλεγε ότι έβαλε αυτός χιλιάδες για άλλες βελόνες που χρειαζόταν η αδελφή μου παραπάνω, γιατί το πρόβλημά της, ήταν πολύ σοβαρό και καλά) κατά διαστήματα και χωρίς καν να αρχίσει η θεραπεία της αδελφής ή του πατέρα μου, αποφάσισε ξαφνικά να μας σταματήσει όλους, μετά την άρνησή μου να δώσω προκαταβολικά ακόμη 1.500 ευρώ για συμπληρωματική θεραπεία του πατέρα.

Ο κύριος Χ με το που είδε ότι η ροή του χρήματος τελείωσε, μέσα σε χρόνο μηδέν έγραψε ότι μας σταματάει όλους, χωρίς καν να αρχίσει την αδελφή και τον πατέρα. Ήταν γερό σοκ.

Κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κοινωνιοπαθή, επικίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος είναι αυτοδίδαχτος στον βελονισμό και δεν έχει πρόβλημα να κάνει πειράματα σε θύματά του, κάποιες φορές επιτυγχάνοντας ένα καλό αποτέλεσμα, (πάντα προσωρινό) αλλά τις περισσότερες φορές προκαλώντας ζημιά.

Τι κρίμα που η μητέρα μου δεν θα μπορέσει να καλυτερεύσει παραπάνω.

Τι λύπη που ο πατέρας δεν θα μπορέσει να εξαλείψει την απειλή για την ζωή του.

Όλες οι ελπίδες πήγαν σύννεφο. "Θα πάρεις τα υλικά όταν έρθουν" έλεγε συνέχεια ο κύριος Χ.

"Δεν έχω συμβόλαιο " λέει.

"Την μαμά θα την παρατήσεις στην μέση" ρωτάω. "Η μαμά σου είναι καλυτέρα" λέει (έχοντας κάνει 12 από τις 40 συνεδρίες και έχοντας χειροτερέψει.

Προδοσία. Όσα πιστέψαμε αποδείχτηκαν λάθος, όχι μόνο λάθος, αλλά ανάποδα.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε σε μορφή μηνύματος και πάλι, ξεκάθαρη απειλή ότι αν δεν δεχτώ του όρους του, ότι ούτε τις βελόνες θα μου δώσει και θα τις κρατήσει σαν αμοιβή, για τις συνεδρίες που έκανε.

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε πως οι βελόνες έχουν ένα κόστος 7 με 15 ευρώ (ανάλογα το μέγεθος) το κουτί των 200 βελονών. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν περιπου350 βελόνες, και δόθηκαν πάνω από 6.000 ευρώ.

Ο κύριος Χ ως καλός απατεώνας και γνωρίζοντας ακριβώς πως να δράσει και έχοντας όντως ολοκληρώσει μια σειρά συμφωνηθέντων θεραπειών με άλλο μέλος της οικογένειάς μου (τα αμφίβολα αποτελέσματα, τα οποία θα φανούν σύντομα) αρνήθηκε τα πάντα, όταν τον αντιμετώπισα ευθέως και ζήτησα τα χρήματα πίσω.

Γράφοντας το κείμενο αυτό, πονάω, όχι μόνο ψυχικά, που έβαλα την οικογένειά μου σε τέτοια οδύνη, γιατί εμένα εμπιστεύτηκαν και προχώρησαν, αλλά και σωματικά, μιας και ένα από τα προβλήματα, στα οποία δούλεψε ο κύριος Χ πάνω μου, έγινε χειρότερα.

Ο κύριος Χ δεν θα γλυτώσει αυτή την φορά. Οι μηνύσεις έχουν κατατεθεί.

Ζητάω απ’ όσους έχουν εξαπατηθεί να με βρουν. Μία αγωγή θα είναι ζημιογόνα, αλλά αρκετές ακόμη θα είναι καλύτερες. Δεν είναι πλέον θέμα μόνο επιστροφής χρήματων, αλλά και θέμα ψυχικής αποζημίωσης. Δεν μπορούμε να κάτσουμε άπραγοι και να επιτρέψουμε στον κύριο Χ να συνεχίσει την εξαπάτησή του.

Κύριε Χ , η απάτη σου σταματά εδώ. Είσαι τυχερός που ακολουθώ την νομική οδό, γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά για εσένα τα πράγματα.

Αλλά όπως είπα, πράξεις, όχι λόγια.

Καιρός να μάθει ο κύριος Χ ότι η ανεκτικότητα τελείωσε.


Προμηθεύς Γιακαλλής

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 117
Ιωάννης Λιακόπουλος
Ιωάννης Λιακόπουλος 31/08 - 00:26
Πραγματικός
Ονομάζομαι Ιωάννης Λιακόπουλος. Έμαθα  για τον κ Χ από έναν φίλο αλλά δεν το δέχθηκα.  Το πρόβλημά μου ήταν πολύπλοκο.  Πρόβλημά στο ισχύον χωρίς να υπάρχει φθορά αφού έκανα μαγνητική.  Όμως αυτή η φρικτή ενόχληση δέν με άφηνε να ξεκουραστώ ακόμα και όταν ξάπλωνα να κοιμηθώ.  Καταλάβαινα ότι το πόδι μου είχε αλλάξει πορεία. Έβλεπα όταν στεκόμουν ότι έστριβε πρός τα έξω.  Πήγα σε πολλούς χειροπράκτορες και όλοι ισχυρίστηκαν ότι θα με θεραπεύσουν. Μετά από  άπειρες αποτυχημένες θεραπείες εγκατέλειψα.  Άρχισα  να ψάχνω στο ίντερνετ για λύσεις.  Είμαι 53 χρόνων και δεν δέχομαι να μείνω σακάτης. Η εγχείρηση που μου πρότειναν δεν με ικανοποίησε το 50/50. Βρήκα από λάθος αυτή τήν ανάρτηση.  Διάβασα και τα σχόλια.  Είδα και που μπορώ να τον βρώ και επικοινώνησα μαζί του. Τόν έφερα Αθήνα με δικά μου έξοδα, αναμενόμενο,  και αφού του εξήγησα μου είπε ότι θα με φτιάξει.! Κάθισα και υπέμενα την θεραπεία του. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστη,  αισθάνθηκα ότι έχασα ξανά τον χρόνο μου, τον ευχαρίστησα,  του έδωσα χρήματα που δεν δέχθηκε αφού του είπα ότι δέν θα συνέχιζα και εφυγε. Το βράδυ όμως κοιμήθηκα για πρώτη φορά σαν κτήνος και χωρις να πονέσω!  Τον πήρα τηλ και τον παρακάλεσα να μην φύγει και να συνεχίσουμε.  Εδώ πρέπει να πώ ότι είναι εξαιρετικός επιστήμονας τελικά και ο μόνος πού με θεράπευσε.  21 μέρες κράτησε η θεραπεία μου και τον πλήρωσα αδρά.  Άξιζε και με το παραπάνω.  Αυτές οι μπούρδες του άρθρου του ανόητου πού τις έγραψε δεν ισχύουν  Γιά όποιον έχει το πρόβλημα μου εδώ είναι η διεύθυνσή του. deepacupuncture.blogspot.com
Κιλκίς
Κιλκίς 13/06 - 16:42
Κιλκίς
Παιδιά τι τύχη, ακολουθώ το κ Χ στό facebook και έμαθα από τίς αναρτήσεις του ότι ήταν Καβάλα, αμέσως επικοινώνησα μαζί του να δώ αν μπορούσε να τόν φέρω Κιλκίς. Μού απάντησε ναί και αμέσως κατέβηκα να τόν πάρω μόλις τελείωσε τόν ασθενή του. Δέν θα κουράσω με το προβλημά μου. Κάθισε με τήν οικογένειά μου δέκα ημέρες και μετά τόν πήγα στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Θέλω να τονίσω εδώ ότι δέν με χρέωσε τίποτα, τα έξοδα διαμονής ήταν φυσικά δικά μου. Άριστο αποτέλεσμα, απίστευτα φιλικός γιά όσους δέν τόν ξέρουν, ευχαριστω !
Μανουσος α.
Μανουσος α. 29/04 - 14:57
Υποδεικνυω
Εγω γνωρισα τον κ Χ σε μια επισκεψη συγγενους μου οπου τον ειδα εκπληκτος να τοποθετει βελονες τοσο βαθεια που τρομαξα. Καλα, δεν φοβασαι; ρωτησα την θεια μου η οποια εκανε και την θεραπεια για το ποδι της το οποιο ηταν πρησμενο, μονο το αριστερο.Ηξερα οτι ειχε παει σε πολλους ειδικους και ειχε ρωτησει τους παντες χωρις αποτελεσμα. Εκατσα μετα και του μιλησα απο περιεργεια να δω τι σοι ειναι.Μιλουσε ευγενεστατα και με πολυ σιγουρια για αυτο που κανει.Ειχα και εγω, και λεω ειχα γιατι τωρα ειμαι καλα χαρη στον κ Χ.Ειχα ανα ανιατο προβλημα στην μεση, τρεις κοιλες, μετατοπιση σπονδυλου, σκολιωση, ενοχληση αφορητη στο μηρο και στο πελμα, σε σημειο να πρεπει να καθομαι και να σκεφτομαι πως θα περπατησω εως το αυτοκινητο μου.Τον ελεγξα στο ιντερνετ και βουαλα να το αρθρο.Το διαβασα με πολυ προσοχη αλλα επειδη η θεια μου ηδη ειχε αναρρωσει, ειπα να το κανω, επειδη με διαβεβαιωσε οτι σε ενα μηνα δεν θα ειχα αυτο που με τυρανναει δεκα χρονια.Και ετσι εγινε.Περισσοτερο η αυτοπεποιθηση του με κερδισε παρα το γεγονος της θειας μου.Πιστευω οτι ο καταγγελων ηρθε σε προστριβη με τον κ Χ αφου σε καμια περιπτωση δεν μου εδειξε κατι παρομοιο με μενα.Ναι ειναι ακριβος και πληρωνεται μπροστα αλλα ειναι αποτελεσματικος.Τον ρωτησα για το αρθρο και μου απαντησε οτι δεν ασχολειται με το τι γραφει ο καθενας στα σχολια ουτε και το διαβασε ποτε.Μετα απο τοσα χρονια, μετα απο τοσους γιατρους και θεραπειες, η ζωη μου κυλαει ομαλα. Υπαρχουν πολλοι εκει εξω που ξερω οτι εχουν το προβλημα μου. Παρα πολλοι.Αν θελετε να τον βρειτε μην το σκεφτειτε καν. Εδω ειναι και η διευθυνση του. truetherapeutis.blogspot.com
Διεύθυνση Νοσοκομείου
Διεύθυνση Νοσοκομείου 12/04 - 07:58
Ας πούμε τήν αλήθεια
Χαίρετε. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να βάλω το όνομά μου αλλά πρέπει να πώ ότι ο κ Χ είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας σε αυτό που κάνει και αυτό το διαπίστωσα με εκπληκτική ανάρρωση του δικού μου παιδιού, ετών 26 με εθισμό στα ναρκωτικά. Μετά από πάρα πολλές φορές στα κέντρα αποκατάστασης είχα χάσει κάθε ελπίδα καθώς ενώ έδειχνε βελτίωση, στο παραμικρό πρόβλημα ξανα υποτροπίαζε.Δέν άντεχα να τόν βλέπω να καταστρέφετε. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί γονείς έχουν βιώσει την ίδια ψυχοφθόρα κατάσταση. Κάποιος συνάδελφος μού σύστησε τόν κ Χ και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Τωρα, είμαι γιατρός και η παραιατρική δεν με πείθει. Μετά από ραντεβού μας, ο τρόπος πού μού μίλησε με έπεισε να το δοκιμάσω. Σε πενήντα μέρες μού υποσχέθηκε ότι θα έχει αποκατασταθεί γιά πάντα το πρόβλημα τού μικρού. Και όντως έτσι έγινε. Έβλεπα με μεγάλη μου έκπληξη τον γιό μου να ξαναγεννιέτε και να ξαναζεί. Τέλος θέλω να τονίσω ότι, πρώτον, αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο κ Χ τούς εξαπάτησε είναι κακόβουλοι, ο κ Χ δέν με εξαπάτησε ούτε μού απέσπασε τα χρήματα όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Όταν λέτε σάς απέσπασε, τι εννοείται ακριβώς ; Ότι σάς τα πήρε με το έτσι θέλω; Οικειοθελώς τα έδωσα με μεγάλη μου χαρά και προσμονή τού αποτελέσματος. Δέν με έσπρωξε να πληρώσω και ναι πήγαμε μαζί να παραλάβουμε τα υλικά όταν ήρθαν από τήν Ακαδημία. Όσο γιά το άν είναι αυτοδίδακτος όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο κάθε κακόβουλος, ο κ Χ έχει αναρτήσει τα διπλώματά του σε δικό του blog.Θα ήθελα τόσο πολύ να γράψω και το όνομά αλλά η θέση μου ως διευθυντής σε μεγάλο νοσοκομείο και λόγω της κατάστασης τού μικρού. Αλλά το ξέσπασμα αυτού που έγραψε το άρθρο με συκοφαντίες και ύβρεις και υποθέσεις, προσπαθώντας να επηρεάσει τόν κόσμο ή και να σπιλώσει το ήθος και τήν ιδιότητα τού κ Χ με άφησε έκπληκτο. Τέλος να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στόν κ Χ, σάς ευχαριστώ γιά τήν υπομονή πού δείξατε στήν περίπτωση τού παιδιού μου, σάς ευχαριστώ πολύ πού γίνατε φίλος του και φίλος δικός μου, σάς ευχαριστώ γιά όλα. Υποκλίνομαι. Υγ. γιά επικοινωνία του κ Χ στο truetherapeutis.blogspot.com
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/03 - 17:24
Δέν πείστηκα
Τι κρίμα που η μητέρα μου δεν θα μπορέσει να καλυτερεύσει παραπάνω.Τι λύπη που ο πατέρας δεν θα μπορέσει να εξαλείψει την απειλή για την ζωή τουΤυχαία διάβασα αυτό το άρθρο, πραγματικά μού έκαναν εντύπωση οι παραπάνω εκφράσεις πού αντέγραψα.Λέτε και αποδέχεστε ότι ξέρατε πώς είχατε και έχετε τρομερή πίστη στις ικανότητες του κ Χ αλλιώς πώς θα δύναται τα χρήματα που ισχυρίζεστε. Δέν μπορεί οποιοσδήποτε να σας απέσπασε τα χρήματά σας με το έτσι θέλω, κάτι εντυπωσιακό έχει προηγηθεί. Πέφτοντας σε πολλές αντιφάσεις ο κύριος πού έγραψε το άρθρο δέν με έπεισε.
Μ.Κ
Μ.Κ 27/02 - 20:55
Δημοσιογράφος
Κατ' αρχάς να υπογραμμίσω εδώ ότι είμαι δημοσιογράφος και αποφάσισα να βρώ την άκρη σε αυτήν την υπόθεση μετά από έκκληση προσωπικού μου φίλου ώστε να διευκρινιστεί το όλο αξιοπερίεργο άρθρο. Προσωπικά διάβασα με μεγάλη προσοχή όλο το άρθρο και αποφάσισα να συναντήσω τον κύριο Χ τόν οποίο βρήκα μέσω τού κοινού μας φίλου. Καθίσαμε σε μία καφετέρια και τού ζήτησα τήν άδεια να μαγνητοσκοπήσω τήν συζήτηση μας. Εδώ θέλω να πώ ότι εκ πρώτης όψεως μού έκανε εντύπωση η ευφράδεια τού λόγου του αλλά και ή άνεση και οι απαντήσεις του. Όταν μιλάω σέ ανθρώπους κοιτάζω πάντα τίς κινήσεις τών ματιών γιά να δώ άν ψεύδονται ή αισθάνονται νευρικότητα. Τόν ρώτησα γιά τήν ειδικότητα του στόν βελονισμό και μού απάντησε ότι ήταν ένα χάρισμα πού είχε το οποίο μαζί με τις σπουδές πού έκανε σε Αμερική και Ασία κατάφερε να βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Μάλιστα μού υπέδειξε σε μπλογκ του μερικά από τα διπλώματα τα οποία ο καθένας μπορεί να δεί. Ασχολήθηκε και με τόν αθλητισμό ο οποίος τον συνεπήρε με αποτέλεσμα να παραμερίσει τήν ειδικότητα αυτή. Όμως όταν κάποια στιγμή ασχολήθηκε ξανά, η φήμη του εξαπλώθηκε παντού λόγω τού ότι πραγματικά θεράπευε όποιον αναλάμβανε! Δούλεψε σε κλινικές σε όλη τήν Ευρώπη και έκανε διαλέξεις σε σεμινάρια στα οποία τόν προκαλούσαν πολλές κλινικές γιά συνεργασία. Όμως και στό νησί του έκανε θαυματουργές θεραπείες με αποτέλεσμα αυτό να ενοχλήσει κάποιους . Έτσι ερχόμαστε και στό δία ταύτα . Διαβάζοντας λεπτομερώς τήν καταγγελία του ενοχλημένου κατανοώ πόσο μίσος έχει απέναντι στον κ Χ όπως τον ονομάζει. Αυτό το δείχνει και στό τέλος όπου επισημαίνει και τήν χρήση βίας εναντίον τού κ Χ αλλα αυτό επαναλαμβάνετε και στό σχόλιο του στό οποιο αμφισβητεί αυτούς που έγραψαν θετικά τήν εμπειρία τους. Πάλι στό ίδιο σχόλιο αναφέρει τις απειλές του λέγοντας ότι είναι η περιοχή του. Σάν ένας γκάνγκστερ έπαναλαμβάνει τις απειλές του. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια πέραν από μερικά σχόλια μίσους, πού είναι φυσικό, διάβασα και όμορφες ιστορίες απλών ανθρώπων οι οποίοι εξυμνούσαν τόν κ Χ. Τόν ρώτησα γιατί δέν απαντάει σε κάποια απ' τα σχόλια η γιά τήν καταγγελία απαντώντας μου ότι δεν τόν ενδιέφερε αυτό καθόλου. Γιά ένα πρόσφατο σχόλιο ρώτησα στό οποίο αναφέρετε ώς θύμα. Μού απάντησε ότι η δεσποινίς πού ήθελε τήν θεραπεία αποτοξίνωσης ακύρωσε τελευταία στιγμή ενώ είχε κάνει όλη τήν προεργασία και της είχε πεί ότι αφού είχε ετοιμάσει όλο το σύνολο τών συνεδρίων της και μάλιστα ενώ δούλευε ο ίδιος στό εξωτερικό, αποφάσισε τελευταία στιγμή να ακυρώσει. Τα τηλ του κ Χ είναι τα ίδια και όποιος θέλει να τόν βρεί είναι εύκολο αν και δύσκολα αναλαμβάνει κάποιον αν δέν τον ξέρει ή αν δέν τόν συστήσει κάποιος γνωστός και γιά αυτό δέν απαντά άγνωστα σε αυτόν τηλέφωνα . Ήθελα να μάθω την δική του ιστορία γιά να κατανοήσω τήν αλήθεια. Η δακρύβρεχτη και γεμάτη μίσος ιστορία τού ατόμου που έγραψε αυτήν την καταγγελία δέν με είχε πείσει. Γιά τού λόγου το αληθές. Μ.Κ.
Σπυρίδων Τουμπελακης
Σπυρίδων Τουμπελακης 25/02 - 05:26
Προς θυμα
Αγαπητή κυρία Κάνετε ένα λάθος. Εγώ δεν ψάχνω τον κ Χ γιά να τόν καταγγείλω αλλά γιατί χρειάζομαι τις θεραπείες του, δέν με πείθουν οι ιστορίες σας γιά δήθεν εξαπάτηση, είμαι σίγουρος ότι επιτίθεστε στόν κ Χ δίνοντας την δική σας εκδοχή αλλά διαβάζοντας και την πλειονότητα των σχολείων δεν μπορώ παρά να αμφισβητήσω ένα σχόλιο η δύο ανάμεσα σε εκατό τα οποία εξυμνούν τις θεραπείες του, απορώ δε γιά τόν κ Χ επειδή δέν απαντά γιά να υπερασπιστεί τήν θεση του
Θαλεια Γιανεσκου
Θαλεια Γιανεσκου 24/02 - 18:39
Η δική μου εμπειρία
Καλησπέρα.Πρόσφατα η κορούλα μου διαγνώστηκε με νευροπάθεια λόγω του σακχάρου από το οποίο υπέφερε απ τα οκτώ της χρόνια. Αυτή η ασθένεια την επηρέασε στο νευρικό της σύστημα. Παρατηρούσα ότι είχε αστάθεια και οι κινήσεις της δεν ήταν καλές ειδικά τώρα στα δεκαέξι της χρόνια. Μετά από πολλές φυσιοθεραπείες για καλή μου τύχη μού γνώρισαν πρίν από δυο μήνες τον κύριο Χ ο οποίος ανέλαβε και επανέφερε θεαματικά την καλή φυσιολογική λειτουργία τής κορούλας μου! Έγραψα αυτά τα λίγα μετά από συζήτηση μαζί του γιά το άν μού επέτρεπε να γράψω ένα σχόλειο.Κύριε Χ θα σάς είμαι χρεωμένη γιά πάντα. Ευχαριστώ. υγ.Ένας άνθρωπος αξιόλογος, σεβάσμιος, καλός, και επιστήμονας !Πάνω απ όλα άνθρωπος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/01 - 20:51
Θύμα
Κ. Σπυρίδων πολύ ευχαρίστως να σας δώσω το κινητό του αλλά όπως ισχυρίστηκε σε εμάς τουλάχιστον μέχρι να τον πάρουμε χαμπάρι δεν σηκώνει τηλέφωνα σε αγνώστους αφήστε που θα έχει αλλάξει και νούμερο. Καλύτερα να του κάνουμε μια ομαδική καταγγελία μιας και ξέρουμε όλοι το όνομα του στην Κω.
Σπυρίδων Τουμπελακης
Σπυρίδων Τουμπελακης 27/12 - 18:38
Καταγγελια
Αυτο το αρθρο με εβαλε σε σκεψεις!Εδω και καποιο καιρο πηγαινω σε φυσικοθεραπευτηριο οπου με ολα τα αλλα μου κανουν και βελονισμο αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα και μαλιστα μετα απο 3 μηνες και πεταμενα λεφτα αφου ειμαι ανασφαλιστος.Μηπως να εκανα και εγω μια καταγγελια μηπως λεω μηπως παρω τα λεφτα μου πισω τουλαχιστον, και αν μπορει καποιος να με βοηθησει να επικοινωνησω με τον κ Χ.Ευχαριστω, τηλ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ