Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αναμένεται η διάθεση των self test για το λιανεμπόριο στα φαρμακεία της Κω –Πωλούνται ήδη ατομικά τεστ στην Κω έναντι αμοιβής

17/04/2021
335 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αναμένονται τα self test στα φαρμακεία του νησιού μας για τους εργαζόμενους του λιανεμπορίου . σύμφωνα με δηλώσεις φαρμακοποιού της πόλεως στην εφημερίδα μας, τα φαρμακεία θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες τα ατομικά τεστ μεμονωμένα τα οποία θα διατεθούν στην συνέχεια στους δικαιούχους. 

Όπως μας εξήγησε ο φαρμακοποιός, οι υπόχρεοι σε self test θα έχουν στην διάθεσή τους ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ενημερώσουν τη ειδική πλατφόρμα για τα αποτελέσματα του τεστ. Όπως διαφαίνεται η υποχρέωση ηλεκτρονικής ενημέρωσης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26 Απριλίου. 

Σε ότι αφορά την διαθεσιμότητα των ατομικών τεστ για τους μέχρι σήμερα δικαιούχους δηλαδή μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς, δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο θέμα έλλειψης στα φαρμακεία του νησιού μας. 

Πάντως, όσοι θέλουν να αγοράσουν self test από τα φαρμακεία για τον οποιοδήποτε λόγο , μπορούν να το κάνουν καθώς υπάρχουν τεστ στα φαρμακεία με την τιμή να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 7 ευρώ. 

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ