Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β. Δωδεκανήσου για την μαθητική πορεία

14/02/2022
72 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή την πορεία των μαθητών του ΕΠΑΛ Κω και των λοιπών συμμετεχόντων που πραγματοποιήθηκε στις 11/02/2022 στη μνήμη των δύο νεαρών που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο γεφύρι του Αγίου Βασιλείου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β. Δωδ/σου τόσο ως αστυνομικοί όσο και ως μέλη της τοπικής κοινωνίας θα θέλαμε πρωτίστως να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών και εν συνεχεία να δώσουμε συγχαρητήρια για την άψογα οργανωμένη και απόλυτα ειρηνική πορεία που διοργανώθηκε από μαθητές και γονείς.


 Επίσης, χαιρετίζουμε και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου του νησιού και της σήμανσης αυτού, καθώς και στην άμεση στελέχωση με ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Κω με σύγχρονα μέσα που θα βελτιώσουν σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.


 Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε τη σπουδαιότητα της εισαγωγής μαθημάτων και δράσεων στα σχολεία όλων των βαθμίδων που θα προάγουν την καλή οδηγική
 συμπεριφορά και θα συμβάλλουν στην εκπαίδευση των μελλοντικών οδηγών, διασφαλίζοντας την τήρηση του Κ.Ο.Κ., ο οποίος πρέπει να τηρείται ανεξαιρέτως από όλους μας, με σκοπό την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δη των θανατηφόρων.


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο    ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Κωνσταντίνος                  ΜΗΛΙΟΣ Χρήστος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ