Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συντάξεις: Στη Βουλή η τροπολογία για το «έναντι» σύνταξης – Πότε θα δοθούν οι πρώτες

05/02/2021
27 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την ερχόμενη εβδομάδα,  αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και η τροπολογία που θα προβλέπει την προκαταβολή «έναντι» σύνταξης με 346 ως 384 ευρώ στους συνταξιούχους που περιμένουν να βγει η προσωρινή σύνταξη. Οι πρώτες έναντι συντάξεις θα πληρωθούν σε εν αναμονή συνταξιούχους περί τα τέλη Μαρτίου.

Στο μεταξύ, στο διάστημα μεταξύ 23 και 26 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Μαρτίου 2021.

Οι τελικές ημερομηνίες και η σειρά πληρωμών για κάθε Ταμείο καθορίστηκαν χθες από τον ΕΦΚΑ και έχουν ως εξής:

* Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Tρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

* Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

* Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

* Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

https://eleftherostypos.gr/oikonomia/asfalisi-syntaxeis/705384-syntaxeis-sti-bouli-i-tropologia-gia-to-enanti-syntaxis-pote-tha-dothoun-oi-protes/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ