Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Γ. Νικητιάδης σχολιάζει την πρόσφατη περιπέτεια του Νότη (ήταν δικηγόρος του σε παρόμοια υπόθεση το 1997)

08/12/2020
192 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Γ. Νικητιάδης σχολιάζει την πρόσφατη περιπέτεια του Νότη. Ήταν δικηγόρος του σε παρόμοια υπόθεση το 1997  

Δηλώσεις για το θέμα που προέκυψε με τον λαοφιλή καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη έκανε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο Γιώργος Νικητιάδης. Ο τέως υφυπουργός Τουρισμού ήταν δικηγόρος του λαϊκού τραγουδιστή σε μία παρόμοια υπόθεση το μακρινό 1997. 

«Είχα τότε τη νομική κάλυψη του Νότη και σας πληροφορώ ότι είχε δοθεί μεγάλη διάσταση στο θέμα γιατί ο Νότης πουλάει. Ήταν μία υπόθεση που αφορούσε πάλι όπλο. Ο Νότης έχει άδεια οπλοκατοχής. Προφανώς δεν πρόλαβε να ανανεώσει λόγω του lockdownκαι των έκτακτων καταστάσεων. Όμως έχει δοθεί παράταση και αναστολή στα πάντα λόγω κορονοϊού.» 

Θυμίζουμε ότι το 1997 μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης στο αυτοκίνητό του καλλιτέχνη, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι αερίου για το οποίο δεν είχε άδεια. Την υπεράσπιση είχε αναλάβει ο Γιώργος Νικητιάδης. 

Ο τέως υφυπουργός ανέφερε ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι «ιδιόμορφος» ως προς την προσωπικότητά του αλλά ένα καλό παιδί που λατρεύει το νησί του , τους φίλους του και όσα ζει στην Κω. 

« Είναι δικαιολογημένη η μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου ως προς το πρόσωπο του Νότη. Ευχόμαστε όλοι να ξεπεραστεί γρήγορα αυτή η περιπέτεια.» 

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ