Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο καλός καιρός της Κυριακής οδήγησε τους Κώους στις παραλίες

08/12/2020
135 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο καλός καιρός των ημερών και το παρατεταμένο lockdownοδήγησε πολλούς Κώους στις παραλίες του νησιού μας τις τελευταίες ημέρες. Στέλνοντας μήνυμα με την επιλογή 6, δεκάδες είναι εκείνοι που απολαμβάνουν τα ζεστά νερά και τις ασυνήθιστες υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.  

Όπως μας μετέφεραν αρκετοί, δεν είχαν την συνήθεια της χειμερινής κολύμβησης αλλά λόγω των ζεστών ημερών , δοκίμασαν τις χειμερινές βουτιές και δεν έχασαν. Κάποιοι μάλιστα φορούν και χριστουγεννιάτικα σκουφιά και φωτογραφίζουν τα μπάνια του Δεκεμβρίου.  

Έτσι σε πολλές παραλίες του νησιού μας είδαμε αρκετούς να κολυμπούν, άλλοι να παίζουν ρακέτες και πολλούς να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους. Σε κάποια σημεία μάλιστα το σκηνικό ήταν τελείως καλοκαιρινό. Εξάλλου τα Δωδεκάνησα και η Κως συγκεκριμένα έχει διαπιστωθεί ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ηλιοφάνειας στην Ευρώπη. Ο κορονοϊός έχει τα καλά του και η θάλασσα κάνει και καλό στην υγεία. Άλλωστε ο ίδιος ο Έπαρχος γιατρός Γιάννης Καμπανής κοινοποίησε βίντεο την ώρα που κολυμπάει προτρέποντας και άλλους να περνούν τον χρόνο τους με άσκηση στην θάλασσα.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ