Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Γιάννης Θεμέλαρος

19/02/2020
34 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Συγκοινωνιών κ. Γιάννης Θεμέλαρος. Το πρωί συναντήθηκε με τον Έπαρχο κ. Γιάννη Καμπανή όπου συζήτησαν τα όσα απασχολούν το Επαρχείο αλλά και το νησί μας.

Ο κ. Θεμέλαρος όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και τον Πάρη Λαδικό, συζήτησε με τον κ. Καμπανή για τα ζητήματα του τμήματος Μεταφορών. Μαζί του ήταν ειδικό κλιμάκιο ελέγχου δημόσιων οχημάτων και λεωφορείων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Επίσης διαπιστώθηκε η υποστελέχωση της υπηρεσίας και η ανάγκη ενίσχυσης με ανθρώπινο προσωπικό προκειμένου να διεκπεραιώνονται όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Ο κ. Θεμέλαρος σε δηλώσεις του στο « ΒτΚ» ανέφερε ότι διαπίστωσε τα σοβαρά προβλήματα του οδικού δικτύου τόσο στην οδοποιία όσο και στο φωτισμό. Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες από την περιφέρεια ώστε να βελτιωθεί το επαρχιακό δίκτυο καθώς είναι επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.

Αυτό που μένει είναι ο κ. Θεμέλαρος μαζί με τον κ. Καμπανή να διαπιστώσουν και να αποτυπώσουν τα προβλήματα των δρόμων και να πιέσουν ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες έστω και τμηματικά.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ