Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με μεγάλη διαφορά - Tα αποτελέσματα στην Κω

12/12/2021
177 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Θριαμβευτής των εκλογών του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη διαφορά να ξεπερνά κατά πολύ τις 30 μονάδες σε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου - Τηλεφώνημα συγχαρητηρίων του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και του Ανδρέα Λοβέρδου στο νικητή των εκλογών

Μια τεράστια νίκη με ποσοστά διαφοράς που θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 30 μονάδες καταγράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εκλογές του Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ)! Πριν καλά - καλά γνωστοποιηθούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, ο Ανδρουλάκης ήταν ξεκάθαρο πως θα είναι ο μεγάλος νικητής, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα, καθώς συγκέντρωσε κοντά στο 69% έναντι 31% του Γιώργου Παπανδρέου.

Μάλιστα μόλις έγινε γνωστή η διαφορά κι επισήμως, ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στον νικητή των εκλογών και του έδωσε συγχαρητήρια για την επικράτησή του. Νωρίτερα, στον κ. Ανδρουλάκη είχε τηλεφωνήσει για συγχαρητήρια και ο Ανδρέας Λοβέρδος που είχε δηλώσει πως θα τον στήριζε στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Όσον αφορά το τηλεφώνημα που έγινε μεταξύ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε στον κ. Παπανδρέου «πρόεδρε θα τα κάνουμε όλα όπως πρέπει».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 68,11% και ο Γιώργος Παπανδρέου 31,89%, στο 79,51% της καταμέτρησης. Οι κάλπες έκλεισαν με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική και αυτή την Κυριακή, καθώς ψήφισαν τελικά 206.126. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει δηλώσεις από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη και ο Γιώργος Παπανδρέου από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου. Σε περίπτωση εκλογής, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο 6ος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ

ΚΩΣ (πόλη)

Ανδρουλάκης 238

Παπανδρέου 68

ΠΥΛΙ 

Ανδρουλάκης 74

Παπανδρέου 13

ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

 Ανδρουλάκης 51 

Παπανδρέου 12

ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ

 Ανδρουλάκης 67 

Παπανδρέου 12

ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

Ανδρουλάκης 92 

Παπανδρέου 04

ΚΕΦΑΛΟΣ

 Ανδρουλάκης 62 

Παπανδρέου 62



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 12/12 - 22:15
Πολιτική
Αχ καλέ τρέχω να ψηφίσω τον Αντρέα Παπανδρέου πριν κλείσουν οι κάλπες. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Αντρέα αθάνατο και δυνατό. Αχ ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια. Τι έκλεισαν οι κάλπες;
12/12 - 21:31
Πολιτική
Μαμά δεν βγήκα πρόεδρος τι να κάνω;. Βάλε την αλυσίδα στο ποδήλατο και κάνε ποδηλαταδα παιδί μου Γιωργάκη.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ