Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μία φωτογραφία της Κω, του Γιάννη Μπεχράκη κοσμεί το νέο δίσκο των Faithless

17/11/2020
316 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία φωτογραφία ανοικτά της Κω του Γιάννη Μπεχράκη κοσμεί το νέο δίσκο των Faithless 

Με μία φωτογραφία ανοικτά της Κω τραβηγμένη από τον κορυφαίο Έλληνα φωτογράφο Γιάννη Μπεχράκη, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα Faithless έκανε ένα μεγάλο μουσικό comeback δισκογραφικά μετά από περίπου 10 χρόνια δισκογραφικής απουσίας. 

Μία φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη που διακρίθηκε επιλέχθηκε για το νέο δίσκο με όνομα All Blessed. Η λήψη έγινε το 2015 ανοικτά της Κω όταν καθημερινά έφταναν εκατοντάδες μετανάστες στις ακτές του νησιού. Ο σπουδαίος φωτογράφος τράβηξε μία βάρκα γεμάτη μετανάστες την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Μάλιστα ο εκλιπών φωτογράφος είχε μιλήσει ανοικτά πολλές φορές για την συγκεκριμένη φωτογραφία και την είχε ξεχωρίσει ως μία από τις αγαπημένες του. 

Κάθε φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη ήταν σαν πίνακες ζωγραφικής και καθεμία έκρυβε την δική της ιστορία. Αυτό την αριστουργηματική απεικόνιση ξεχώρισαν τα μέλη του συγκροτήματος Faithless για να επιστρέψουν μουσικά κάνοντας μία σημαντική δήλωση μέσω της τέχνης για το πως έχει αλλάξει ο κόσμος χρησιμοποιώντας καρέ του κορυφαίου Έλληνα φωτογράφου. Θυμίζουμε ότι το συγκρότημα έγινε αρχικά γνωστό με τα τραγούδια «Insomnia», «Salva Mea», «God Is a DJ» και «We come 1». 

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ