Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη προσέλευση των ψηφοφόρων στην Κω (φωτο)

12/12/2021
260 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Χωρίς προβλήματα κυλά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ στα εκλογικά τμήματα της Κω με τους ψηφοφόρους να επιλέγουν ανάμεσα σε Γιώργο Παπανδρέου και Νίκο Ανδρουλάκη.  

Η προσέλευση είναι αρκετά μεγάλη αφού είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 11 το πρωί ψήφισαν στο τμήμα της πόλεως Κω 105 άτομα από τα 387 που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Σαφώς όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η κίνηση με πολλές οικογένειες να προσέρχονται στις κάλπες.  

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο τέως δήμαρχος Κω και επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής κ. Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος ήταν και αρκετά ευδιάθετος. Λίγη ώρα αργότερα στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Θεοφιλίδης.  Αρκετοί νέοι συμμετέχουν στη διαδικασία και μάλιστα με μεγάλη προθυμία προσήλθαν και τη 2η Κυριακή.  

Επί του διαδικαστικού, η πρώτη ψήφος «έπεσε» στην κάλπη στις 7 το πρωί και  δίνεται η δυνατότητα μέχρι τις 19.00 να ψηφίσουν τα μέλη και φίλοι του κόμματος. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν και στον πρώτο γύρο ενώ δεν απαιτείται καμία οικονομική συμμετοχή. Στην Κω θυμίζουμε υπάρχουν 6 εκλογικά τμήματα σε όλο το νησί.  

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα , σαφής εικόνα για το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ θα υπάρχει σχετικά νωρίς το βράδυ. 

 Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Οι συριζεοι και ν.δ οι τέλειοι
Οι συριζεοι και ν.δ οι τέλειοι 12/12 - 21:17
Προς εθνοπροδοτες
Ενώ στην βουλή όλοι είναι φιλέλληνες!Αυτοί πού μας κυβαρνανε τώρα, δεν ευθύνονται πουθενά,Τα έκαναν όλα καλά οπότε κυβερνουσαν!Τώρα είναι τέλειοι να μην υπάρχει άλλο κόμμα, μόνο ν.δ τα κάνει όλα τέλεια!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/12 - 18:47
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
Όσοι πηγαν και ψηφισαν είναι βολεμενοι του κόμματος παρτακιδες και φέρουν μεγάλη ευθυνη για την σημερινή κατάντια της Ελλάδος γιαυτο και είναι αξιοι της μοίρας των!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/12 - 18:39
o Δήμαρχος συμμετείχε στη διαδικασία ?????
o Δήμαρχος συμμετείχε στη διαδικασία ?????Παραμένει στο ΚΙΝΑΛ ?????

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ