Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 1 σχόλια
Ανώνυμος
συνχαρυτυρυα το πιο ομορφο καναλι 09/05 - 07:14
×

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ-ΒΛΑΧΟΥ- ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ: ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΚΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

08/05/2020
348 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής, ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής για τον απολογισμό σε αθλητισμό, πολιτισμό και παιδικούς σταθμούς, παρουσιάζοντας  ταυτοχρονα και τον σχεδιασμό τους για την επόμενη ημέρα.

Όλοι τους έθεσαν υψηλούς στόχους για την επόμενη ημέρα δίνοντας έμφαση σε θέματα υποδομών.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ για την δουλειά που κάνουν, δηλώνοντας ικανοποιημένος για τις επιλογές του, αλλά και στο ότι τόλμησε να εμπιστευτεί την νέα γενιά, η οποία τον δικαιώνει καθημερινά.

Η Αντιδήμαρχος κ. Βλάχου, ανέφερε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα της Δημ. Αρχής, ήταν το ότι κατάφερε να ενώσει την κοινωνία που ήταν διχασμένη, επισημαίνοντας ότι στόχος τους έιναι να ξαναγίνει η Κως πρωταγώνιστρια σε αθλητισμό και πολιτισμό. Eπίσης ανέφερε οτι μετά την χαλάρωση των μέτρων και την απόφαση της Υπουργού να γίνουν πολιτιστικά δρώμενα,  θα πραγματοποιηθούν και στην Κω, εκδηλώσεις για τα θερινά Ιπποκράτεια, κυρίως από ντόπιους καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Ο κ. Χατζηχριστοφής, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, αναθέτοντας του τον σημαντικό τομέα της Προεδρίας του ΔΟΠΑΒΣ, ανέφερε ότι έγινε μία συλλογική προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, υπογραμμίζοντας ότι προτεραιότητά τους αποτελούν οι εγκαταστάσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

https://www.docdroid.net/Q73ZhFl/apologismos-1is-periodu-pptx

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/05 - 01:25
Καληνύχτα Κώς.
Και μετά ξυπνήσατε.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ