Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του εξαιτίας των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ – Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια

05/08/2021
3324 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Είναι απίστευτο που συμβαίνει στον τρίτο τουριστικό προορισμό της χώρας στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά αληθινό. Το 2021 συμπολίτης μας πέθανε από έλλειψη οξυγόνου εξαιτίας των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ. 

Την δυσάρεστη είδηση μας επιβεβαίωσε ο γαμπρός του εκλιπόντος ο κ. Δημήτρης Χασαπλαδάκης ο οποίος σε δηλώσεις του στο Βήμα της Κω είπε ότι θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου και ότι σήμερα ο πεθερός του θα ζούσε εάν δεν υπήρχαν οι διακοπές της ΔΕΗ. 

« Πριν λίγη ώρα χάσαμε τον πεθερό μας από έλλειψη οξυγόνου εξαιτίας των διακοπών ρεύματος τις 3 τελευταίες ημέρες. Προσωπικά επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή με την ΔΕΗ στα κεντρικά για να καταγγείλω την ΔΕΗ της Κω και να εξηγήσω ότι είναι απαραίτητη η πρόσβαση στο ρεύμα καθώς κυριολεκτικά η ζωή του πεθερού μου εξαρτιόταν από αυτό. Μάλιστα σε χθεσινή μου επικοινωνία ο υπάλληλος με ειρωνεύτηκε και με πρόσβαλε ενώ του ανέφερα και την επαγγελματική μου ιδιότητα.» 

Ο κ. Χασαπλαδάκης εκφράζει την οργή του σήμερα καθώς όπως μας δήλωσε, δεν βλέπει καμία αντίδραση από κάποιον αρμόδιο για αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει το νησί μας Αύγουστο μήνα. Θυμίζουμε ότι είναι η τρίτη ημέρα διακοπήε ρεύματος και οι πληροφορίες λένε ότι θα χρειαστούν μέρες μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

« Κινούμαστε ως οικογένεια ήδη νομικά κατά παντός υπευθύνου με μηνύσεις. Θα αναζητήσουμε ευθύνες διότι δεν βλέπω κανέναν να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Έχω ήδη ενημερώσει το γραφείο του εισαγγελέα πρωτοδικών και θα ενημερώσω άμεσα και το γραφείο εισαγγελέα αν και θα έπρεπε να είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα.» 

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου αλλά και αντιδήμαρχος μας τόνισε ότι « εάν ήταν σταθερό το οξυγόνο του πεθερού μου αυτή τη στιγμή θα ζούσε. Χρειαζόμασταν μόνο ρεύμα. Είμαστε σε σοκ όλη η οικογένεια.» 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
ΘΩΜΑΣ
ΘΩΜΑΣ 06/08 - 07:28
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΕΔΗΗΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΕ.
Ανώφελα Λόγια
Ανώφελα Λόγια 05/08 - 19:20
Θερμά συλλυπητήρια
Ζωή σ' εσάς και σ' εμάς να μάσουμε κανά φράγκο να πάρουμε γεννήτριες για τα σπίτια μας.
M
M 05/08 - 18:36
No hope
Δεν είχαμε αεροδρόμιο! Το δώσαμε να τα αποτελέσματα Διαμάντι έγινε... εφόσον αποτύχαμε Να τα έχουμε ας τα πουλήσουν όλα μήπως και δούμε άσπρη μέρα
Άγγελος
Άγγελος 05/08 - 16:56
ΔΕΗ
Με οποιοδήποτε επικοινωνειτε κ από κεντρικά να περνετε κ αυτουνου -ης το όνομα πάντα!!!! Εγώ πάντα το ζητάω ρωτάω " γεια σας ,με ποια κυρία επικοινωνώ" ?? Κ μου λένε το όνομα τους κανονικά αλλιως δε βγαίνει εύκολα άκρη!!!! Κρίμα για τον άνθρωπο τι να πω τραγικό ...συλληπητηρια κ κουράγιο στην οικογένεια!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ