Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (φωτό - βίντεο)

05/12/2021
1628 Εμφανίσεις
14 Σχόλια

Με μία διακοπή ενός έτος το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο παζάρι επέστρεψε δριμύτερο με μικρούς και μεγάλους να το απολαμβάνουν μιας και ο καιρός «βοήθησε» στο να πραγματοποιηθεί και να μην πάρει αναβολή. 

Οι συλλογικότητες από τον αθλητικό χώρο, οι εθελοντικές ομάδες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και τα σχολεία του νησιού μας έδωσαν βροντερό «παρών» . 

Κάθε λογής κατασκευές και όμορφα μικροαντικείμενα, δωράκια και κυρίως φαγητά και γλυκά, έκλεψαν την παράσταση. 

Ανατολίτικο φαγητό, σουβλάκια, λουκάνικα από την Ρούμελη, κεφαλιανό, ψωμί, ποντιακή κουζίνα, κρητική κουζίνα, λουκουμάδες, δίπλες, παραδοσιακά καραμελωμένα μηλαράκια και πολλά άλλα μπορούσες να απολαύσεις στην σύντομη βόλτα στην Ελ. Βενιζέλου και Ιπποκράτους. 

Η Χριστουγεννιάτικη μουσική από την ενιαία ηχητική εγκατάσταση στην πόλη και η γιορτινή διάθεση που επικράτησε συνέθεσαν ένα όμορφο παζλ, που μας θύμισε άλλες, καλές επόχες…


Σημείωση: Καλό θα ήταν από την ενιαία ηχητική εγκατάσταση να δίνονταν οδηγίες για την χρήση μάσκας λόγω του συνωστισμού καθώς και διακριτικές συστάσεις-έλεγχος  από τα όργανα της τάξης για την προστασία της δημόσιας υγείας. 


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 14
Πέτρος
Πέτρος 13/12 - 10:22
Στο μαντρί
Βλέπω το πρόβλημα αρκετών είναι το αν φορούσε ο κόσμος μασκα το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο μαντρί τους!!!!!
σουβλακια
σουβλακια 06/12 - 18:11
Ερωτηση
ΣΗΓΝΩΜΗ,ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ,ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ;;!ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..!ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΤΛ
Πετρος
Πετρος 06/12 - 01:35
Χαος...
Κατα τα αλλα στο λιανεμποριο και στην εστίαση χρειαζεσαι ραμπιτ ή πιστοποιητικό για να μπεις μεσα.. Αυτο το χαλι δεν πειραζει... Για αυτο είμαστε άξιοι της μοιρας μας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/12 - 22:01
Δήμαρχε μετά το σημερινό θέαμα στο παζάρι ..............
Δήμαρχε μετά το σημερινό θέαμα στο παζάρι, κάθε πρόστιμο σε μαγαζί εστίασης είναι παράνομο !!!! Το ζητούμενο είναι να ανακάμψουν οικονομικά οι σύλλογοι, ή να προστατέψουμε την κοινωνία ??? Περίμενα περισσότερη υπευθυνότητα !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/12 - 21:39
Ερώτηση
Μηπως μπορείτε να μου πείτε το ονομα του συλλόγου που είχε το σπιτακι με τις χειροποίητες κουκλες?
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 05/12 - 19:40
Πανδημία
Αχ καλέ εμείς οι Κωτες δεν παθαίνουμε τίποτα έχουμε γιατρό τον Ιπποκράτη και το Ασκληπιείο για νοσοκομείο δεν έχουμε ανάγκη κανένα κορονοιο. Είμαστε εφταψυχοι σαν τις γάτες.
Παπαναστασιου
Παπαναστασιου 05/12 - 19:05
Δημήτρης
22 από 25 κρούσματα είναι κρατούμενοι στις φυλακές.
απορια
απορια 05/12 - 18:42
παζαρι
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΣ ΛΟΓΟΥΣ..!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ?ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩς Κ ΣΕ ΑΛΛΕς ΠΟΛΕΙΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΠ ΤΡΟΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ....!ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ....
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 05/12 - 18:27
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Ο ΔΗΜΑΡΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ!!!!!!
Κως
Κως 05/12 - 17:54
Παζαρι
Πολυς κοσμος,χωρις μασκες οι περισσοτεροι,αυριο θα δουμε ποσοι θα εχουν κορονοιο!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ