Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επαναλειτουργεί το κλιμάκιο ΕΟΔΥ στο δημοτικό ιατρείο Κω

22/02/2022
225 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Χωρίς προβλήματα τα δωρεάν τεστ σε Αντιμάχεια & Καρδάμαινα – Τριήμερο το πρόγραμμα εμβολιασμού

Από την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου επαναλειτουργεί το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο δημοτικό ιατρείο στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη όπως δήλωσε στο Βήμα της Κω ο διοικητής του νοσοκομείου Κω, κ. Σταμάτης Βασιλειάδης.  

Έτσι καθημερινά θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests ενώ συνεχίζει να στηρίζει και ο ελληνικός στρατός τις δράσεις με την δυνατότητα διενέργειας δωρεάν τεστ στα στρατόπεδα στον Αμπάβρη και Πυλί. 

Παράλληλα λύθηκε το πρόβλημα στην δημοτική ενότητα Ηρακλειδών και πλέον τόσο οι μαθητές, όσο και πολίτες έχουν την πρόσβαση σε δωρεάν rapid tests στα αγροτικά ιατρεία Καρδάμαινας και Αντιμάχειας ( Κέντρο Υγείας).  

Ειδικά για τους μαθητές, υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που μπορούν να προσέλθουν για τεστ προκειμένου να μην δημιουργείται συνωστισμός όπως μας τόνισαν οι Σύλλογοι Γονέων των δύο περιοχών. 

« Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ξεκίνησαν τα δωρεάν τεστ και επέστρεψαν στις σχολικές τους υποχρεώσεις τα παιδιά» ανέφεραν οι κυρίες Σούλα Μιαούδη και Θεοδώρα Κριέλα των συλλόγων στην εφημερίδα μας.  

Ο κ. Βασιλειάδης πάντως τόνισε ότι το νοσοκομείο θα τροφοδοτεί για όσο χρειαστεί τα ιατρεία των χωριών με rapid tests προκειμένου να μπορούν οι πολίτες χωρίς κόπο και δωρεάν να εξετάζονται. 

Τέλος, σύντομα αναμένεται να τροποποιηθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού. Πιο συγκεκριμένα από αρχές Μαρτίου αναμένεται σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στην Κω, τα εμβολιαστικά κέντρα να λειτουργούν 3 φορές την εβδομάδα με ωράριο λειτουργίας 8 το πρωί με 8 το βράδυ.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αχ δεν αντέχω άλλο
Αχ δεν αντέχω άλλο 22/02 - 15:02
Αααααχ
Τι ώρες είναι ανοιχτά τα κλιμάκια ??

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ