Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ειρηνική διαδήλωση για το μεταναστευτικό την Κυριακή 1η Μαρτίου στο λιμάνι

28/02/2020
594 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Θ. Πάχος στο Ράδιο Πρώτο: Ειρηνική διαδήλωση για το μεταναστευτικό την Κυριακή 1η Μαρτίου στο λιμάνι. Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν ειρηνικά

Ειρηνική διαμαρτυρία διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο Πυλίου όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος Θοδωρής Πάχος πριν λίγο μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και την εκπομπή του Πάρη Λαδικού. Μετά τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στο Πυλί με τα επισόδια των μεταναστών, ο πρόεδρος καλεί όλους τους πολίτες του νησιού να συμμετάσχουν στην ειρηνική πορεία καθώς «η κατάσταση δεν πάει άλλο».

Για ακόμη μία φορά απεύθυνε κάλεσμα τόσο στο Δήμαρχο Κω όσο και στον Περιφερειάρχη να παραβρεθούν και να ενώσουν τις φωνές τους με των αγανακτισμένων πολιτών που νιώθουν φόβο στα ίδια τους τα σπίτια.

Σχετικά με την  ειρηνική διαδήλωση προγραμματίζεται για αυτή την Κυριακή.  Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πυλίου Θοδωρής Πάχος και το τοπικό συμβούλιο καλεί όλους τους πολίτες σε μία ειρηνική διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό την Κυριακή 1η Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στο λιμάνι. Σημείο συνάντησης το επαρχείο Κω. Θα γίνει μία ειρηνική πορεία μέχρι τα δελφίνια. Καλούνται όλοι οι πολίτες του νησιού να δώσουν το παρόν κρατώντας σημαίες ελληνικές και έχοντας ειρηνική διάθεση.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/02 - 23:06
Αυτοί οι πιτσιρικάδες δεν έχουν γονείς ? Εάν όχι η Αστυνομία τι κάνεις?
Αυτοί οι πιτσιρικάδες δεν έχουν γονείς ? Εάν όχι η Αστυνομία τι κάνει?
ΣΤΕΡΓΟΣ
ΣΤΕΡΓΟΣ 28/02 - 21:01
ΖΩ
Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο κ μαλλον δεν θελουμε να το πιστεψουμε ..αλλα πρεπει να σοβαρευτουμε αυτοι οι ανθρωποι δεν ερχονται με καλες προθεσεις κ αυτο ειναι προφανες πλεον..μπραβο στον προεδρο που το οργανωνει.. θα ειμαστε εκει.για να μαςβλεπουν οι εχθροι μας κ να φοβουνται γιατι ειμαστε πολλοι κ δεν μασαμε.
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΥΛΙΟΥ 28/02 - 18:02
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/02 - 17:13
Λογική
Ο πρόεδρος κ. Πάχος ας ρωτήσει να μάθει για την “ομάδα περιφρούρησης “ από πιτσιρικάδες του χωριού που εδώ και καιρό υποδαυλίζουν επεισόδια σαν τα χθεσινοβραδινά ! Είναι λεπτές οι ισορροπίες ...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ