Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δυο Κώοι στον Λευκό Οίκο με τον ζεύγος Τράμπ

09/01/2019
3 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δυο συμπατριώτες μας βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο με το ζεύγος Ντοναλντ και Μελάνια Τραμπ.

 Ο λόγος για την Ελισάβετ Νιώτη του Γεωργίου από την Ζιά και τον Άντη Κυρπισλίδη, γιο της Ελένης Καραγιάννη από την Κω.

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες και τις εορταστικές εκδηλώσεις το ζευγάρι των Κώων επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και την σύζυγο του, συνομίλησαν μαζί τους και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Ένα ξεχωριστό γεγονός όχι μόνο για ενήλικες αλλά και παιδιά που έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στα δωμάτια του Λευκού Οίκου τα οποία τυπικά δεν είναι διαθέσιμα προς τους επισκέπτες, λόγω της ιστορικής και ανεκτίμητης φύσης τους. Τα παιδιά είδαν ζωγραφιές, βιβλιοθήκες, προσωπικά είδη των προέδρων, όπως του Ουάσιγκτον και του Λίνκολν αλλά και παγκόσμιων ηγετών που έχουν επισκεφτεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Όσο για την πρώτη κυρία την εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ, ευγενική οικοδέσποινα όπως πάντα και με καλή διάθεση χαιρέτησε κάθε ένα παιδί ξεχωριστά αλλά και πολλούς από τους διάσημους επισκέπτες. 

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον του Ντόναλντ Τραμπ ήταν τα μαλλιά του μικρού Άλεξ γιου του Άντη και της Ελισάβετ, υπονοώντας πως θα επιθυμούσε να είχε και εκείνος τέτοια μαλλιά! 

Το νεαρό ζευγάρι εργάζεται για την οικογένεια Donald J. Trump και μας εξηγεί στη σύντομη συνομιλία μας πως είναι να εργάζεσαι σε μια τέτοια εταιρεία αλλά και πως είναι ο πρόεδρος Τραμπ, σαν άνθρωπος. 

«Το να εργάζεσαι μαζί τους είναι μια καταπληκτική περιπέτεια. Δεν πρόκειται για τυπική εταιρεία. Διευθύνεται από μια οικογένεια, δυνατή, υπεύθυνη, φιλόδοξη που έχει στα χέρια της σε πολύ διαφορετικές επιχειρήσεις, κυρίως ακίνητων περιουσιών, ξενοδοχεία, αλλά και τη σειρά Apprentice τηλεοράσεων, και αλυσίδες προϊόντων, όπως ρούχα, κλπ.

Εργαζόμαστε στην εταιρεία τους πάνω από 10 χρόνια και αισθανόμαστε μέλος της οικογένειας Τραμπ, είμαστε μέρος του συναρπαστικού ταξιδιού, που τον οδήγησε στο White House. Το γραφείο του είναι στο ίδιο κτίριο με τα δικά μας (Trump Tower). Ο ίδιος Mr. Trump είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, φιλόδοξος, τελειομανής, εργατικός, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του.»

Η Ελισάβετ εργάζεται ως διευθύντρια του έργου συντονισμού, για την οργάνωση του ονόματος Trump Organization, ενώ ο Άντης, ως υπεύθυνος του τμήματος συντονισμού και ανάπτυξης.

Απόκτησαν το σημερινό ρόλο, με σκληρή δουλειά και αντοχή, χαρακτηριστικά που αναγνωρίστηκαν από την οικογένεια Τραμπ και τους έδωσαν στην συνέχεια την ευκαιρία να εξελιχθούμε εντός του οργανισμού.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ