Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανησυχία για κρούσματα από κοσμικό γεγονός στην Κω

09/11/2020
3402 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Δυστυχώς ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και διαδίδεται με πολύ γρήγορη ταχύτητα, κάτι που το κατάλαβαν από πρώτο χέρι, κάποιοι που συμμετείχαν σε κοσμικό γεγονός στην Κω, τις προηγούμενες ημέρες.

Φέρεται, λοιπόν, να κόλλησαν κορονοϊό και να υπήρξε και διασπορά (ευτυχώς σε μικρή κλίμακα, μέχρι στιγμής) σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές.

Πιο συγκεκριμένα, στο κοσμικό γεγονός που έλαβε χώρα πριν το lockdown, ένας συμμετέχοντας (που ήταν θετικός στον ιό) ήταν αρκετός για να κολλήσει και άλλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.  

Όπως προκύπτει από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας άνδρας ο οποίος ήρθε στην Κω από το εξωτερικό, φέρεται να εκδήλωσε τα συμπτώματα του κορονοϊού κατά την παραμονή του στο νησί μας και αφού είχε παραβρεθεί στην εκδήλωση.  

Ο άνδρας έκανε το σχετικό τεστ, το οποίο βρέθηκε θετικό. Τις επόμενες ημέρες όμως βρέθηκε ακόμα 1 γυναίκα θετική, η οποία χρειάστηκε εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων, περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση, χωρίς ευτυχώς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος της υγείας της.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και οικείοι του κρούσματος που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρουσίασαν συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ενώ έχουν ειδοποιηθεί όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους, ώστε να μείνουν σε καραντίνα για μερικές ημέρες

Υπάρχουν βέβαια αρκετά ερωτήματα, για το κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα στην εν λόγω εκδήλωση, αλλά και αν υπήρχε έλεγχος από τις αρμόδιες Αρχές… 


Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 21:38
Ανώνυμος
Ρε μην μας δουλεύετε...που ξαφνικά μόλις έφυγαν οι τουρίστες έχουμε κρούσμα....άντε μας πρηξατε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 21:06
Σξακακκα
Ξέρουμε που έγινε ο γάμος αν ήταν σε χωριό η στην πόλη ;; Πρέπει κάποιος να βγει να μας ενημερώσει ..
Giannis
Giannis 09/11 - 21:02
Ανακριβιες
Ρεπορτάζ χωρίς καμία επιβεβαίωση , ρεπορτάζ με λόγια του καφενείου , δεν κάνουμε σαντυ μου !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 18:58
Γαμος
Σε γάμο πριν καμία βδομάδα. Στο νοσοκομείο πάνε όλοι και κάνουν τεστ.... Κατά αλλά δεν έχουμε κρούσματα.... Μας δουλεύουν!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 16:57
Πως θα γίνει ιχνηλάτιση;
Ποια εκδήλωση παιδιά;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 16:14
Ανώνυμος
Πιο ήταν αυτό κοσμικό γεγονός που έγινε για ξέρουμε και εμείς

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ