Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χανιά: Παιδί ΑμεΑ έπεσε στον δρόμο και o οδηγός του φώναζε "μ@@@α τελείωνε"

30/11/2022
136 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα από την Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα στα Χανιά, δρόμος στον οποίον πραγματοποιούνται έργα για οπτικές ίνες, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑμεΑ ανετράπη.

Ο νεαρός ο οποίος το οδηγούσε έπεσε στον δρόμο. Περαστικοί, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, έσπευσαν να τον βοηθήσουν, πράγμα, που, όμως, εκ των πραγμάτων απαιτεί χρόνο. Ο χρόνος αυτός φαίνεται να ήταν "ανυπόφορος" για ασυνείδητο οδηγό, που άρχισε να φωνάζει "Άντε τελείωνε, μ....α"

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Λίγη ανθρωπιά...δεν βλάπτει!
Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο... Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του... Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@"


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 30/11 - 17:59
Α
Και αναρωτιέμαι τώρα ποιος είναι ο Μ@@@κας του άρθρου?
Αναγνώστες
Αναγνώστες 30/11 - 17:12
Εγκλήματα
Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ