Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εχασε τον γιο της από γρίπη γιατί… συμβουλεύτηκε ομάδα αντιεμβολιαστών στο Facebook

08/02/2020
17 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η ιστοσελίδα του NBC δημοσίευσε μια τραγική ιστορία από το Κολοράντο των ΗΠΑ, στην οποία μια μητέρα έχασε το παιδί της που είχε γρίπη επειδή άκουσε αντιεμβολιαστές και δεν του έδωσε φάρμακα.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του η ιστοσελίδα του NBC, μια μητέρα ανέβασε ένα ένα γκρουπ αντιεμβολιαστών («Stop Mandatory Vaccination») και ρωτούσε να μάθει τι πρέπει να κάνει επειδή το παιδί της ήταν άρρωστο με γρίπη και ο γιατρός της είπε να πάρει Tamiflu.

Τα μηνύματα που δέχτηκε συνοψίζονται στο εξής: «Μην ακούς τον γιατρό σε καμία περίπτωση μη του δώσεις tamiflu». Εκτός από αυτό, αρκετά μέλη την προέτρεψαν να ακολουθήσει άλλες θεραπείες, όπως να βάλει λάδι μέντας στην κοιλιά του παιδιού και να του κάνει εντριβές, και να βάλει φύλλα λεβάντας στο κρεβάτι του γύρω γύρω.
Η μητέρα έγραψε: «Τέλεια. Σας ευχαριστώ, αυτό πρόκειται να κάνω».

Η κατάληξη ωστόσο ήταν τραγική, αφού η κατάσταση του παιδιού άρχισε να επιδεινώνεται. Όταν αποφάσισε να το πάει στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς το παιδάκι δυστυχώς κατέληξε.
Πηγή: iefimerida.gr



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Χατζηπαναγιώτη Φραντσέσκα
Χατζηπαναγιώτη Φραντσέσκα 08/02 - 19:11
ΕΠΙΣΤΗΜΗ vs ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ
Πραγματικά λυπάμαι!!Δε μπορώ να γνωρίζω πώς επακριβώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός και αντιμετωπίζεται διαφορετικά ανάλογα με το ατομικό και οικογενειακό του ιστορικό και πολλά άλλα, τα οποία είναι σε θέση να γνωρίζει μόνον ο εκάστοτε επιστήμονας.( Άλλωστε, η επιστήμη ετυμολογικά, προέρχεται απ' το ρήμα: ?πίσταμαι [?πί + ?σταμαι], δηλαδή Γνωρίζω καλά και με βεβαιότητα.)..Σαφέστατα είναι τραγικό να αναζητάμε θεραπείες από γείτονες ή από μη έγκριτες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο..Τόσα χρόνια, ασκώντας την ιατρική, έμαθα το εξής: Δεν υπάρχει ασθένεια, αλλά ασθενής!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ