Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα γονέων για τις παιδικές χαρές. Επικίνδυνο το δάπεδο σε πολλές περιπτώσεις

03/02/2020
226 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Γονείς εκφράζουν μέσω του «ΒτΚ» την ανησυχία τους σχετικά με την κατάσταση των δαπέδων και πατωμάτων σε κάποιες παιδικές χαρές της πόλης. Για παράδειγμα στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη το ειδικό δάπεδο έχει φθαρεί σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα κάποια παιδιά να έχουν κάνει ακόμη και ράμματα μετά από χτύπημα.

Έχει παλαιώσει το συγκεκριμένο δάπεδο , σε κάποια σημεία έχει σηκωθεί ενώ λείπουν και κάποια κομμάτια. Περιμετρικά υπάρχουν σίδερα ακάλυπτα και φυσικά κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.

Επίσης αρκετοί γονείς παραπονιούνται για τα χαλίκια που υπάρχουν σε άλλες παιδικές χαρές καθώς δεν είναι και το πιο κατάλληλο υλικό για έναν τέτοιο χώρο. Εγκυμονεί κινδύνους σε περίπτωση κατάποσης, ενώ και σε πτώσεις τα παιδιά πονούν. Παράλληλα τα χαλίκια είναι εστία μόλυνσης καθώς προσελκύουν αδέσποτα. Δυστυχώς το κεφάλαιο παιδικές χαρές ταλαιπωρούν πολλά χρόνια τις οικογένειες σε όλο το νησί. Αν και κατά καιρούς έχουν γίνει παρεμβάσεις, δυστυχώς πολύ γρήγορα επέρχεται η φθορά είτε εξαιτίας της χρήσης των ακατάλληλων υλικών είτε διότι απουσιάζει παντελώς η συντήρηση. Καλό θα είναι να το δουν και αυτό το θέμα οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής καθώς πρόκειται για έναν χώρο αναψυχής μικρών παιδιών . 

Σάντυ Λαδικού

 
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ