Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Θαλασσινός: Τέτοιο ρεζιλίκι και χάος δεν έχω ξαναδεί στο Νησί – Μετάνιωσα που στήριξα την Δημ. Αρχή (vid)

18/05/2024
16534 Εμφανίσεις
50 Σχόλια

Την τεράστια απογοήτευσή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί, μας εξέφρασε ο έμπειρος επιχειρηματίας του νησιού κ. Γιώργος Θαλασσινός, ο οποίος τα βάζει με όλους και με όλα, για την κατάντια όπως λέει, του νησιού μας..

Τόνισε, ότι μετάνιωσε που έτρεξε για να στηρίξει αυτή την Δημ. Αρχή, καθώς απογοητεύτηκε,  αφού τώρα βλέπει ότι, το νησί πηγαίνει με σβηστές μηχανές και πως τέτοιο ρεζιλίκι και χάος έχει να δει από την εφηβεία του.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 50
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 10:16
Καληνύχτα Κως
Έτσι είναι οταν ψηφίζουμε τους γνωστους και φίλους...αν δεν αλλάξει η νοοτροπία αυτή δεν θα δούμε χαίρι σε αυτή τη χώρα.
O μπαμπάς σας
O μπαμπάς σας 21/05 - 03:32
Κύριε μου Γιώργο, κύριοι μου Κώοι
Κύριε Θαλασσινέ... Αχ κύριε Θαλασσινέ.. στο σχολείο μάλλον δεν μάθατε ούτε την ορθογραφία.. μήπως πληρώνατε την δασκάλα να σας περνάει και την τάξη? Η κλίση ενός νέοπα εμφανίζεται σε μικρή ηλικία. Κώοι, σας μιλάει κάποιος που δεν είναι από εδώ, αλλά μένει εδώ χρόνια. Είστε πολύ χαμηλού επιπέδου άνθρωποι, κλασσικοί νεόπλουτοι. Δεν σας νοιάζει ούτε ο πανέμορφος τόπος σας, ούτε ο διπλανός σας. Είστε αυτοί που είστε, σκατόψυχοι και φιλοχρήματοι αλλά δεν το έχετε πάρει διόλου χαμπάρι. Δυστυχώς όταν ξεπουλήσετε όλο το νησί σας και χάσετε κάποια πράγματα που θεωρείτε δεδομένα, ίσως ενωθείτε. Έως τότε, απλά βγάλτε τα μάτια σας μόνοι σας, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξυπνήσετε. Αυτοί και αυτά σας αξίζουν προς στιγμήν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/05 - 15:38
Θεατής
Βγάλτε τα συμπεράσματά,τα μάτια σάς,και την χολή μεταξύ σάς! Αλλά δραστικές ενέργειες και θαρραλέες προτάσεις δεν βλέπω μεταξύ σάς!!!Και ποιός τρίτος γελάει στην πλάτη σάς! Μαντέψτε!!!
Γραφείο
Γραφείο 20/05 - 10:39
Χαμός και τρικυμία
Ετσι που τα κάνατε όλοι τρέξτε να σώσετε το νησί τώρα να προσβαλει ο ένας τον άλλον δεν βγαίνει σε κάτι τώρα τη κάνουμε μπορεί να μου πει κάποιος?????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/05 - 16:16
Ντροπή μας
Μάλλον μας τιμωρειται που σας ψηφίσαμε. Ντρεπομαι και λυπαμαι ταυτόχρονα ..
Νησί
Νησί 19/05 - 15:18
Λυπηρό
Στην Χίο υπάρχει το εγώ και όχι το εμείς.50 χρόνια πίσω είναι το νησί δυστυχώς ακόμη ..να το καταλάβουμε.... Λυπηρό αλλά αληθινό
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/05 - 11:23
Προς Θαλασσινό
Αν έχεις αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος απλά άλλαξε χώρα. Ποτέ δεν είναι αργά.
Θαλασσινός
Θαλασσινός 19/05 - 09:55
Με θάρρος χωρίς ντροπή και χωρίς ζητιανιά
Εσείς oi ανώνυμοι κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας γιατί είστε μία ζωή και παράνομη και εκμεταλλευτέ του δήμου εγώ λέω τα προβλήματα του νησιού κενέ δεν το κρύβω ότι δεν έχω ψηφίσει ποτέ νέα δημοκρατία ς στα τοπικά γιατί με ενδιαφέρει το νησί μου και ο καησαρλής και ο κυρίτσης και ο φακός και ο νικηταράς ξέρουν ποιος είναι ο θαλασσινός αλίμονο σε σας υποκριτές ανώνυμη που φοβάσαι να πείτε το όνομά σας γιατί θα σας πω εγώ φοβάστε να μη βγουν τα πλη τάσος εγώ ούτε φοβάμαι ούτε ντρέπομαι ούτε υποχρέωση έχω σε κανέναν δήμαρχο για αυτό βγαίνω επώνυμα και μιλάω είστε όλοι σας πολύ φτωχοί και λυπάμαι για την κατάντια σας
 θαλασσινός γιώργος
θαλασσινός γιώργος 19/05 - 09:23
Αγανακτηση
Όσο για τον κω πολύ μες που γράφει πάω όπου πάει ο άνεμος δεν είμαι κινέζος και λέω το όνομά μου και τα προβλήματά μου είσαι λο σκελένος αν εσύ δεν ψήφισες αυτούς τους τρεις που αμφιβάλλω βγες επώνυμα
 θαλασσινός γιώργος
θαλασσινός γιώργος 19/05 - 09:20
Όχι ανώνυμος και βρώμικος
Αναφέρα τους δημάρχους kaiserly κορίτσι νικηταρά ναι δημάρχους για το καλό του τόπου με ενδιαφέρει το νησί και αν ήταν σφέροντα μου και τα προσφέτια που λέτε είναι που με ενδιαφέρει το νησί να είναι καθαρό και ωραίο μαγκιά μου σφέτη προσωπικό ποτέ δεν ζήτησα για την όμορφη κω στής πάντα με ενδιαφέρει τώρα μία ακολουθούν το ξέρουν οι ίδιοι δημάρχοι εσείς που τα λέτε μόνο είστε λίγο προσωπικό συμφέρω για αυτό να ασχολείστε για το νησί και για αυτό λυπάμαι το νησί ποτέ θα γίνει ναυαρχίδα τουρισμού καλά τ τα είπε εμμανουήλ ο δέσποτας όταν έφευε το νησί ευλογημένο από το θεό κόσμος του είναι καταραμένος είναι η επιβεβαίωση του σας αρέσει το νησί να πρωταγωνιστή βλέπετε μόνο τα συμφέροντά σας και την τσέπη σας και εσείς πάτε ρ όπου σας τα δίνω όχι για την ευημερία του νησιού ανήκωσε ένα χώρο σα χρόνια ζω ής δεν άλλαξα κόμματα αλλάζω δημάρχους και πάλι λέω γιατί με ενδιαφέρει το νησί που ζω ής κλείστε λοιπόν το βρω το βρώμικο στόμα σας απαντώ στα και τους τρεις αυτούς που είπατε μπορείτε να τους ρωτήσετε για προσωπικά ρουσφέτια ζητήθησε ο θαλάσσινός είμαι υπερήφανος γιατί δεν έχω νάντραπο λις κανέναν άλλη είναι αυτή πάνε λ την τσέπη τους το ποιοι με αγαπάνε και με ακολουθούν άστε να το ξέρω εγώ μικρά ανθρωπάκια που βγάζεται χολή ανώνυμη τρα ντροπή σας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ