Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αυξημένη η επιβατική κίνηση (πλοία - αεροπλάνα) στην Κω εν όψει Πάσχα και σεζόν - Μάχη για ένα εισιτήριο!

24/04/2024
258 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε δύσκολη υπόθεση μετατρέπεται η αναζήτηση ενός εισιτηρίου σε αεροπλάνα αλλά και καράβια από και προς Κω ενόψει του Πάσχα. Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι την Τετάρτη Λαμπρή πολλά δρομολόγια σε αεροπλάνα και καράβια είναι sold out με τους εκδρομείς αλλά και τους εργαζόμενους στον τουρισμό να πρωταγωνιστούν.

Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να γεμίσουν με κόσμο τα Δωδεκάνησα με την Κω να υποδέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών αλλά και εποχικών εργαζομένων. Ήδη αρκετά ξενοδοχεία προσφέρουν πασχαλινά πακέτα με διαμονή και φαγητό σε συμφέρουσες τιμές.

Ο ταξιδιωτικός και ναυτιλιακός πράκτορας κ. Σπύρος Τυρινόπουλος για ακόμη μία φορά παρέθεσε χρήσιμα στοιχεία στο Βήμα της Κω, ενώ αποκάλυψε ότι συνεχώς η Blue Star Ferries πραγματοποιεί έκτακτα δρομολόγια από και προς Κω για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό αλλά και τα φορτηγά που αυτή την περίοδο είναι πολλά λόγω της έναρξης της θερινής περιόδου.

Sold out τα αεροπλάνα

« Είναι πάρα πολύ αυξημένη η επιβατική κίνηση από αυτή την Παρασκευή μέχρι και Τετάρτη του Πάσχα. Σημειώνεται μεγάλη κίνηση στα φορτηγά αλλά και σε επιβάτες. Έχουμε πολλά έκτακτα δρομολόγια από την Blue Star για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν αλλά και οι επιχειρήσεις που ανοίγουν για σεζόν».

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στα αεροπλάνα. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν καθημερινά 5-6 πτήσεις από και προς Αθήνα, υπάρχουν μέρες που δεν υπάρχει ούτε δείγμα εισιτηρίου. « Τα αεροπλάνα είναι γεμάτα κυρίως αυτό το Σαββατοκύριακο, Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή. Ταξιδεύουν φοιτητές, Κώοι που διαμένουν αλλού , εκδρομείς αλλά και επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν για άλλα νησιά μέσω Κω. Έχουμε πολλούς ξένους και Έλληνες που μέσω Κω ταξιδεύουν για Πάσχα σε Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Κάλυμνο και αλλού».

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ