Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χωρίς προσκυνητές θα γίνει εφέτος ο εορτασμός στον Πανορμίτη

05/11/2020
122 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Επιστρέφουν άρον - άρον όσοι είχαν μεταβεί ήδη στο νησί της Σύμης

Χωρίς προσκυνητές θα γίνει φέτος ο εορτασμός και η λειτουργία στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη της Σύμης, εξαιτίας των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε σήμερα η Κυβέρνηση.

Δεδομένου ότι στο νησί είχαν προγραμματίσει να μεταβούν κι εφέτος χιλιάδες προσκυνητές από όλη τη χώρα, η ιερά μονή Πανορμίτη, εξέδωσε πριν από λίγο έκτακτη ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι θα πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη Ρόδο τόσο οι μικροπωλητές που είχαν ήδη μεταβεί στο νησί όσο και οι προσκυνητές που είχαν εγκατασταθεί ως φιλοξενούμενοι τις τελευταίες μέρες στα κελιά (ξενώνες) της ιεράς μονής.

Σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή» πριν από λίγο, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αντώνιος Πατρός, τόνισε ότι  η λειτουργία θα γίνει κανονικά, με ελάχιστο όμως κόσμο, σύμφωνα με όσα προβλέπονται και ότι δεν πρόκειται να γίνει η περιφορά.

Στην ανακοίνωσή της η Ι.Μ Πανορμίτη αναφέρει:

«Κατόπιν των σημερινών δηλώσεων του κ. Πρωθυπουργού, και της εξαγγελίας των κυβερνητικών αποφάσεων περί της εφαρμογής καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, από το Σάββατο στις 6 το πρωί, ανακοινώνουμε προς αποφυγή της ταλαιπωρίας ευλαβών προσκυνητών  και δημιουργίας άσκοπων προβλημάτων, ότι παρακαλούνται άπαντες οι φιλοξενούμενοι στους ξενώνες της Ι.Μ. αλλά και οι μικροπωλητές όπως επιστρέψουν άμεσα στους τόπους προελεύσεως τους για να μην αποκλειστούν στο νησί καθώς ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Εορτής.»


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ