Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας για τον προσδιορισμό της πολιτιστικής μας ταυτότητας

10/06/2021
110 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

 Υπεγράφη  Σύμφωνο Συνεργασίας της  Αστικής  Εταιρείας "Ιπποκράτης"  με την Ιερά  Μητρόπολη Κώου και Νισύρου και το Δ.Ι.Ι.Κ  την Πέμπτη το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εβραϊκής Συναγωγής τη Χάβρα με στόχο την προστασία της πολιτιστικής μας ταυτότητας .

Εκ μέρους της Αστικής Εταιρείας "Ιπποκράτης" παρευρέθηκε η πρόεδρος του Δ.Σ Διονυσία Τελλή, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο έπαρχος Κω Γιάννης Καμπανής, ο επιστημονικός Διευθυντής της  Αστικής Εταιρείας Δημήτρης Γερούκαλης, εκ μέρους της Μητροπόλεως ο εκπαιδευτικός Θανάσης Μουστάκης και εκ μέρους του Δ.Ι.Ι.Κ ο πρόεδρος του ιδρύματος Τέλης Παυλίδης, ο κ.Θεοδόσης Διακογιάννης και η Μαρία Φρατζή.

Μετά από 3 χρόνια απουσίας, ο δικός μας Τέλης "κατόρθωσε" όπως ο ίδιος τόνισε,  να βρεθεί ξανά στο νησί μας , μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Ο κ. Παυλίδης , εξηύρε το έργο του Μητροπολίτη, - ο οποίος απουσίαζε λόγω της εορτής της Αναλήψεως- και τόνισε πως το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα  διευρύνει τον κύκλο δράσεων του με συνεργασίες όπως η συγκεκριμένη.

Ο δήμαρχος Κω , επισήμανε πως ο Τέλης, είναι μάχιμος και δείχνει το δρόμο.. στη νεότερη γενιά. Σε ότι αφορά στο σύμφωνο συνεργασίας τόνισε  πως τέτοιες δράσεις θωρακίζουν τον τόπο και καλλιεργούν προσδοκίες.

Ο έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τη συγκίνηση, εκτίμηση και σεβασμό στον Τέλη μας!

Ο  Επιστημονικός Διευθυντής Αστικής Εταιρείας Δημήτρης Γερούκαλης, επισήμανε πως  η συνεργασία με τους εταίρους της Αστικής εταιρείας, την Μητρόπολη και το Δ.Ι.Ι.Κ είναι συμβολική και  έχει μεγάλη σημασία .  Ο κ Γερούκαλης τόνισε πως  η Κως συνδυάζει την απάντηση στο αίτημα της  Ίασης από τον Ασκληπιείο στη Οσία Μελώ και της πολιτιστικής ταυτότητας.

kostv.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ