Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο… ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

05/08/2021
832 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για διαμαρτυρία, ήταν απαράδεχτη, αφού συνολικά δεν παρευρέθηκαν ούτε 60 άτομα.

Τις προηγούμενες ημέρες και κυρίως μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του ιατρού κ. Μαυροειδή, υπήρχε έντονη αγανάκτηση από τους πολίτες για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και υπήρχαν εκατοντάδες άτομα που έλεγαν να γίνει μία μεγάλη διαμαρτυρία για το νοσοκομείο, ωστόσο, και πάλι, την ώρα που έπρεπε, όλοι ήταν απόντες.

Ούτε 100 άτομα δεν συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπιζει αυτή την ώρα (αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια) το νησί μας. οπότε λοιπόν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Ας συνεχίσουν τον αγώνα οι μαχητές του facebook.

Όσον αφορά τώρα την κινητοποίηση, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο κ. Καρανάσιου, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο εξ αιτίας της έλλειψης προσωπικού, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την απαξίωση του χώρου της Υγείας. Τόνισε όμως ότι δεν θα παραδώσουν τα όπλα και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να μην ρημάξει η Υγεία στην χώρα μας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Παχατουρίδης
Παχατουρίδης 05/08 - 15:06
Δουλευγουμε
Κάποιοι δουλεύγουμε δεν σας πέρασε απο το μυαλό ?
Κωα τσοπανα !!!
Κωα τσοπανα !!! 05/08 - 14:32
Ηospital
Δεν γνωρίζαμε για τη διαδήλωση πρώτον !!!! Η λέξη όλοι μαζί ένα στην Κω δεν υπάρχει δεύτερον!!! Τρίτον διαδήλωση με γέλια κ καφέδες στο χέρι δεν τη λαμβάνει κανείς σοβαρά κ υπόψιν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα!!! Δε θα αλλάξουμε ποτέ , μας βλέπουν κ οι από πάνω κ γελούν!!! Τσαμπουκα κ νεύρο όχι μόνο στη δουλειά αλλά κ στις διαδήλωσεις!!!!
Francheska Chatzipanagioti
Francheska Chatzipanagioti 05/08 - 13:18
ΠΡΟΣ ΚΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
???. . Προς Κώους συμπολίτες??:Όταν θα έρχεστε στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία και θα σας στέλνουν στην Αθήνα, γιατί παραιτήθηκε ο Άξιος συνάδελφος Νίκος Μαυροειδής που αποτελεί τον μισό πυλώνα του νοσοκομείου, όταν θα ζητάτε Ακτινολόγο και δεν θα υπάρχει κανείς, όταν θα ζητάτε δωρεάν εξετάσεις (και δικαίως καθώς φορολογείστε αδρά) και θα εμφανίζονται ιδιώτες ιατροί με μπλοκάκια, τότε και μόνον τότε μπορεί να καταλάβετε το μέγεθος της απαξίωσής μας και του νοσοκομείου μας που θα καταντήσει, στην καλύτερη των περιπτώσεων Κέντρο Υγείας.. ??ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ...
ΠΟΙΗΤΗΣ
ΠΟΙΗΤΗΣ 05/08 - 12:24
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ; ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ; ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ; ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ