Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΩ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

14/11/2020
162 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Αστυνομική διεύθυνση Κω, έβγαλε ανακοίνωση ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οι συναθροίσεις για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, κατόπιν σχετιής απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο, το Εργατικό κέντρο Κω, έβγαλε (νωρίτερα) μία ανακοίνωση που έδινε επόμενο αγωνιστικό ραντεβού, στον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του εργατικού κέντρου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με φορείς και σωματεία του νησιού. Αποφασίσθηκαν μέτρα για την καλύτερη προετοιμασίατης απεργιακής κινητοποίησης στις 26 Νοέμβρη.

  • Τώρα είναι η ώρα να μη μείνει χώρος δουλειάς που να μην ξεσηκωθούν οι εργαζόμενοι, να μάθουν όλες και όλοι τί ετοιμάζει η κυβέρνηση.
  • Να μην περάσει το νέο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης .Εισόδημα για όλους, εργαζόμενους και ανέργους. 
  • Σήμερα υπάρχει ανάγκη να παρθούν μέτρα για την πραγματική θωράκιση του συστήματος υγείας με κάλυψη όλων των κενών με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, να επιταχθούν τα δωμάτια και τα διαγνωστικά κέντρα των ιδιωτικών κλινικών, να γίνουν μαζικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό.

Το επόμενο αγωνιστικό “ραντεβού” του Εργατικού Κέντρου με τα σωματεία και τους φορείς αποφασίσθηκε να είναι ο αγωνιστικός εορτασμός του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ