Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τι είπαν στο Ράδιο Πρώτο οι Θ. Νικηταράς, Ι. Ρούφα και Κ. Μακρή για την Αναπτυξιακή ΑΕ, τις προσλήψεις και την λειτουργία

21/04/2021
127 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανέβηκαν οι πολιτικοί τόνοι στο Ράδιο Πρώτο το πρωί της Τρίτης,  με αφορμή την ΚΩΑΝ Αναπτυξιακή με αφορμή και τις ανακοινώσεις που αφορούσαν την κάλυψη των θέσεων του γενικού διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου.

Πιο συγκεκριμένα μίλησαν στην πρωινή εκπομπή ο Δήμαρχος Κω, η επικεφαλής του Όραμα και Δράση και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η κα. Ιωάννα Ρούφα έκανε λόγο για «Παραμάγαζο ΑΕ» ενώ υπενθύμισε ότι έχει προσφύγει στην Αποκεντρωμένη καθώς αμφισβητεί τη νομιμότητα της εταιρείας και των διαδικασιών που ακολουθούνται.

Μάλιστα η επικεφαλής του Οράματος και Δράση δήλωσε ότι είναι απολύτως βέβαιη ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι παράνομη και ότι δεν έχουν δοθεί επαρκείς εξηγήσεις για την παράταση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων. Επίσης είπε στο Ράδιο Πρώτο ότι κάποια πτυχία που παρουσιάστηκαν δεν ισχύουν και ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει στοιχεία για το θέμα.

Η κα. Κική Μακρή αναφέρθηκε σε μία εταιρεία η οποία δίνει την δυνατότητα στον Δήμο Κω να λειτουργήσει ο δήμος Κω ως μία μεγάλη επιχείρηση και μάνατζερ και να ανοίξει το πεδίο να εισχωρήσουν και τα ιδιωτικά συμφέροντα στην λειτουργία του Δήμου.

Ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς, μίλησε για πολιτική «αλητεία» εκ μέρος κάποιωνν παρατάξεων και ότι με εντιμότητα θα προχωρήσει η λειτουργία της Αναπτυξιακής.

Αναφέρθηκε στα βιογραφικά των δύο ατόμων που τελικά επελέγησαν από την επιτροπή και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο γενικός διευθυντής κατέθεσε αίτηση πριν από περίπου 10 μέρες.

Σε ότι αφορά την συγγενική σχέση του διευθύνων συμβούλου κ. Χόνδρου με εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής, ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν απαγορεύεται και ότι ο υποψήφιος πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις έναντι των άλλων υποψηφίων.

 Ο κ. Νικηταράς υπενθύμισε ότι είχε ζητήσει να οριστούν εκπρόσωποι των παρατάξεων στην ΚΩΑΝ ώστε να ελέγχουν, να συμμετέχουν και να προτείνουν, κάτι που δεν δέχθηκαν. Ζήτησε η μιζέρια να τεθεί στην άκρη και εάν γνώριζαν όπως διαδίδουν ποιοι θα επιλεγούν πριν μήνες, ας προχωρούσαν τότε σε αποκαλύψεις.

Τέλος , αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσκληθεί και η Δύναμη Αλλαγής. Εκπρόσωπος της παράταξης δήλωσε ότι θα μιλήσει δημοσίως τις επόμενες ημέρες.

https://radioproto.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B8-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC/?fbclid=IwAR08p0eT9TbiZYw8FXT2_lAIVLNNI1UbY7yDFGC0l5znyd6vYnFk4Rd5hsk

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ