Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Πριόβολος: Ο μοναδικός Έλληνας ταξιδευτής με σπίτι το σκάφος του, μιλά στο Ράδιο Πρώτο. « Πρότυπο η Μαρίνα της Κω»

11/09/2020
231 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πως είναι να ζει κάποιος μέσα σε ιστιοφόρο; Κάθε ημέρα ένα νέο ταξίδι, μία εμπειρία ζωής με ανοικτά πανιά για μέρη ανεξερεύνητα και πάντα ελληνικά.

Ο βεδουίνος του Αιγαίου Σπύρος Πριόβολος βρίσκεται ξανά για λίγες ημέρες στην Κω με την αγαπημένη του σύζυγό και το πλωτό τους σπίτι ΝΑΥΣΙΠΟΡΟΣ. Βρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο και μίλησε για την συναρπαστική του ζωή, για τις δυσκολίες που υπάρχουν του να ζεις κανείς μέσα σε ένα ιστιοφόρο και φυσικά για την συν ταξιδεύτρια του, την σύζυγό του που χωρίς εκείνη, αυτό το ατελείωτο ταξίδι ζωής δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Όπως πάντα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρίνα της Κω την οποία χαρακτηρίζει πρότυπο όσο προς τις εγκαταστάσεις και παροχές όσο και από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού και τοποθεσίας, κάνοντάς την μοναδική σε όλη την Ελλάδα.


Με σπίτι ένα ιστιοφόρο


« Είμαι ο μόνος Έλληνας ταξιδευτής. Χάρη στην γυναίκα μου ζούμε στο ιστιοφόρο μας πολύ λιτά, οικονομικά και ξυπνώντας κάθε μέρα σε ένα άλλο όμορφο μέρος της Ελλάδας μας.»

Ο κ. Πριόβολος ήταν προγραμματιστής και είναι δημοσιογράφος περιοδικών και εντύπων που σχετίζονται με την θάλασσα. Ο ίδιος όπως εξήγησε ζει τη ζωή του με μοναδικό τρόπο βλέποντας κάθε μέρα απίστευτες ομορφιές ταξιδεύοντας χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα καθώς ταξιδεύει χρησιμοποιώντας τα πανιά του ΝΑΥΣΙΠΟΡΟΣ και τρώει ότι φρέσκο ψαρέψει.

Μίλησε για τους φίλους που έχει σε κάθε ελληνικό νησί και για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με την Κω και τους ανθρώπους της. « Είμαστε με την γυναίκα μου βεδουίνοι. Σαν να έχουμε τσιγγάνικη νοοτροπία. Δεν μπορούμε να μείνουμε πάνω από 3 μέρες σε ένα μέρος.»


Μοναδική η Μαρίνα Κω σε υποδομές, τοποθεσία, παροχές και ανθρώπους

Για την Κω δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο δημοσιογράφος:

« Θεωρώ την Μαρίνα της Κω πρότυπο. Είναι μία δημοτική επιχείρηση που λειτουργεί άψογα και έχει υποδομές. Βρίσκεται μέσα στην πόλη κάτι που δεν το συναντάς πουθενά αλλού. Έχει όμορφο περιβάλλον και καταπληκτικούς ανθρώπους. Φιλόξενο, με χαμόγελα σε υποδέχονται , σε βοηθούν , σε εξυπηρετούν. Χάρηκα για τις νέες θέσεις που δόθηκαν στο λιμάνι και για το γεγονός ότι υπάρχει στον σχεδιασμό η επέκταση. Η Τουρκία έχει μόνο υποδομές δεν έχει την ελληνική ομορφιά. Δεν επιτρέπεται να μην είναι η Ελλάδα γεμάτη από μαρίνες.»


Αγάπη για τα Δωδεκάνησα

Στη συνέχεια ο βεδουίνος του Αιγαίου μίλησε με αγάπη για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε νησιά στα Δωδεκάνησα και έδωσε πολλές προτάσεις για διαδρομές και σημεία.

« Η Κως είναι ένα κομβικό σημείο για διακοπές. Μπορείς να ξεκινήσεις με ασφάλεια και άψογο σέρβις από Κω τις διακοπές σου να επισκεφθείς τόσα άλλα νησιά και στη συνέχεια να φύγεις από Κω για επιστροφή. Στην Κω χάρη στην Μαρίνα έχει φύλαξη, εξυπηρέτηση, ασφάλεια και πολλές δυνατότητες.»

Εμείς να ευχηθούμε στον Σπύρο και την γυναίκα του πάντα καλές θάλασσες και μοναδικές στιγμές. Ζουν μία ζωή ζηλευτή , συναρπαστική και μας διδάσκουν ότι πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή με δράση και περιπέτεια.  


Ακούστε και δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ