Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΔΚΤΗΣ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΚΩ): ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ (vid)

13/01/2021
273 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την εκτίμησή του μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού του Νησιού, εξέφρασε ο διοικητής του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι πιέζει έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέα εμβολιαστικά κέντρα.

Όσον αφορά την στελέχωση του νοσοκομείου και την αποχώρηση γιατρών, τόνισε ότι θα υπάρχει η αντικατάστασή τους

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ιωαννης Βολακακης
Ιωαννης Βολακακης 13/01 - 21:14
Γενικος Χειρουργος
Ειμαι στην Κω 4 χρονια και κατι μηνες... Εχω δηλωσει απο την αρχη οτι επιθυμω να μεινω.. Δεν προβλεπεται αλλη θεση χειρουργου στην ΚΩ . αν φυγω δεν νομιζω να υπαρχει αντικατασταση με καποιον αλλον επικουρικο. Δεν φευγουμε γιατι δεν μας αρεσει η Κως , Εχουμε τα προσοντα για κατακτηση μονιμης θεσης. και παρα την ΔΗΛΩΜΕΝΗ επιθυμια μας να παραμεινουμε, δεν ζητηθηκε μονιμα η παρουσια μας εδω, παμε οπου μας θελουν ΜΟΝΙΜΑ
Ασθενής
Ασθενής 13/01 - 20:18
Ψέματα του διοικητή
Καταρχήν ο διοικητής ψεύδεται καθώς λέει οτι οι άνθρωποι αυτοί φεύγουν οικειοθελώς. Θα ξεκινήσω απο τον ουρολόγο που πολλές φορές έχε πει οτι θελει να μείνει αλλά ο διοικητής δεν τιυ βγάζει μόνιμη θέση. Οτι έρχονται 2 ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ είναι ένα τεράστιο ψέμα καθώς θα έρθουν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου δηλαδή έρχονται ιδιώτες όπου και οι 2 θσ κοιτάξουν να κάνουν το νοσοκομείο προώθηση τους ασθενείς στο μαγαζακι τους αφήνοντας τον κ Κουλη μόνο στα όπλα να παλεύει γισ άλλη μια φορά που εδώ και 3 χρόνια παλεύει μόνος. Αυτό είναι το ευχαριστώ του διοικητή σε αυτόν τον άξιο επιστήμονα;; Και στους υπόλοιπους να λέει ψέματα οτι θέλουν να φύγουν;;; Ενω δεν έχει κάνει το σπιροελαχιστο να μείνουν;; Συγχαρητήρια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ