Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συγκίνηση και αναμνήσεις στην έκθεση φωτογραφίας για τον Ζαχαρία Παπαζαχαρίου (βίντεο-φωτό)

24/09/2020
776 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με πολύ κόσμο η έναρξη της φωτογραφική έκθεσης – αφιέρωμα στον αείμνηστο φωτογράφο και αγωνιστή της Αντίστασης, Ζαχαρία Παπαζαχαρίου στο «ΧΑΝΙ».

Με τίτλο «Ο Φωτογράφος της παιδικής μου ηλικίας» «όλα ήταν αυτοσχέδια»  η Ειρήνη Χατζηγιακουμή κάνοντας έρευνα και συγκεντρώνοντας πολλά στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την οικογένεια του Ζ. Παπαζαχαρίου κατάφερε την αρχική ιδέα της να την κάνει πράξη. 

Ενταγμένη στα θερινά Ιπποκράτεια η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως και το Σάββατο 11.00 με 14.00 και 18.00 με 21.30 το απόγευμα στο λαογραφικό μουσείο. 

Την επιμέλεια και την παρουσία έκανε η κα. Χατζηγιακουμή ενώ στο πάνελ ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού κα. Βλάχου. Στον σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή και την άψογη συνεργασία που είχε με την διοργανώτρια για την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης. 

Σημείωση: Δείτε με προσοχή τις φωτογραφίες του άρθρου (η επισκεφθείτε την έκθεση) ίσως αναγνωρίσετε γνώριμα ή συγγενικά σας πρόσωπά, στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που τράβηξε ο Ζ. Παπαζαχαρίου, μερικές δεκαετίες πριν!


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ