Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΕ “ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

29/10/2021
381 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σε σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της Δημοτικής Αρχής θα προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Κω, το επόμενο διάστημα, όπου λήγει και η θητεία των Αντιδημάρχων. Ο κ. Νικηταράς, μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την προσφορά και το έργο των συνεργατών του αυτά τα 2 χρόνια, ωστόσο με τις αλλαγές αυτές, θέλει η Δημοτική Αρχή, να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. 

Τα δύο βασικά ζητήματα, στα οποία θέλει να δώσει βαρύτητα, είναι η καθημερινότητα και η εξυπηρέτηση των πολιτών και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προστεθούν δύο επιπλέον Αντιδήμαρχοι σε αυτούς τομείς. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Δήμος Κω έχει το δικαίωμα να ορίσει δύο ακόμα Αντιδημάρχους (αμισθί) εκτός των 5 που έχει μέχρι σήμερα (Π. Αβρίθης, Σ. Βλάχου, Σ. Καμπουράκης, Γ. Κασσιώτη και Α. Χρυσόπουλος).

Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και των Προέδρων σε αρκετές επιχειρήσεις.

Επίσης, αναμένεται και μία αλλαγή στην σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού ο κ. Σοφοκλής Δουδούς από την ισχυρή Κω, αναμένεται να ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος, στη θέση της κ. Σταματίας Κανταρζή, που είχαν ισοψηφήσει στις εκλογές και είχε αποφασιστεί να κάνουν από 2 χρόνια θητεία στο Δημ. Σ/λιο.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ 29/10 - 10:22
ΠΑΛΙΑ ΕΙΔΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ;ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;ΤΟΥΣ 2 ΑΜΙΣΘΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΟΡΙΣΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ... ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ