Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και ψυχαγωγίας σε όσους το έχουν ανάγκη από την Special Catering Food & Style και Farma Kos

14/04/2020
467 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο κορονοιός μπορεί να μας έχει περιορίσει στα σπίτια μας, όμως κανείς δεν είναι μόνος. Από την μία στιγμή στην άλλη η ζωή μας άλλαξε με τον ιό να φέρνει πρωτόγνωρες αλλαγές στην καθημερινότητα μας. 

Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος και οι εθελοντικές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται ανακουφίζουν και προσφέρουν στιγμές αγάπης και χαράς. Έτσι η οικογένεια Αρβανιτάκη από την Special Catering και η οικογένεια Φαρμάκη από την Farma Kos, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν απλόχερα αλληλεγγύη αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Πιο συγκεκριμένα προσφέρουν είδη ανάγκης σε τρόφιμα και όχι μόνο αλλά και παιχνίδια και είδη ψυχαγωγίας σε όσους παραμένουν σπίτι και δεν έχουν πρόσβαση στα παραπάνω. Όπως μας εξήγησαν οι υπεύθυνοι , είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν αυτές τις δύσκολες στιγμές για να προσφέρουν λίγη χαρά και ανακούφιση. 

Ζητούν λοιπόν από όσους χρειαστούν είδη πρώτης ανάγκης , προϊόντα ψυχαγωγίας να έρθουν σε επικοινωνία προκειμένου να παραδοθούν άμεσα τα προϊόντα. Επίσης μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας ώστε να υποδείξει συμπολίτη ο οποίος είναι στο σπίτι και δεν έχει πρόσβαση στα αγαθά. Η μεταφορά σε κάθε σπίτι θα γίνει με μεγάλη διακριτικότητα. 

Η ανακοίνωση της ομάδας πρωτοβουλίας έχει ως εξής:

Αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας αλλά και όλος ο πλανήτης είναι σημαντική η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο...Καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση του θείου δράματος αυτές τις άγιες μέρες οι συνάνθρωποι μας έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά... Έτσι λοιπόν προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης και είδη ψυχαγωγίας για μικρά παιδιά σε οικογένειες αλλά και μεμονωμένα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6947557730.

Special Catering Food&Style και Farma Kos

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους συμπολίτες που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία να προσφέρουν απλόχερα αγάπη τούτες τις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε. Είναι μεγάλη η χαρά του να διαπιστώνει κανείς ότι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τον ιό. 

Σάντυ Λαδικού 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ