Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ (φωτο-βίντεο)

28/09/2021
425 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Παράλληλες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κω τιμώντας την παγκόσμια ημέρα τουρισμού, από τον δήμο της Κω και το γραφείο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης. 

Πολλοί οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες (από Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία) που βραβεύτηκαν χθες στο Λαογραφικό μουσείο Χάνι, παρουσία της Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου, του προέδρου της κοινότητας Κω, Κώστα Σουρασή και του προέδρου των σχολικών Επιτροπών Μάνου Μήτρου. 

Την ίδια στιγμή στο λιμάνι της Κω ξένοι επισκέπτες αλλά και ντόπιοι είχαν την ευκαιρία να δοκίμασαν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα όπως τυρί, κρασί, τσίπουρο, λάδι, κα. καθώς και να πάρουν πληροφορίες από έντυπο υλικό που υπήρχε σε μεγάλο αριθμό από το γραφείο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Κω. 

Οι δράσεις «επενδύθηκαν» μουσικά, με την παρουσία της δημοτικής φιλαρμονικής Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιου, αλλά και την παρουσία των παραδοσιακών μουσικών μας, Μάνου Πόγια στο ακορντεόν, Γιώργου Σκαρπαθιωτάκη στο λαούτο και Δημήτρη Κεφαλιανού στο βιολί.


Kαλλιόπη Δανελλάκη 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ