Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νίσυρος: Δύο στρατιώτες θετικοί στον κορονοϊό

18/02/2021
929 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δύο στρατιώτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό το απόγευμα της Τετάρτης. Μετά από πληροφορίες της εφημερίδας «ΒτΚ», την είδηση επιβεβαίωσε η γιατρός του νησιού, κα. Ειρήνη Ντιάκωβα. 

« Προσήλθαν στο ιατρείο 2 φαντάροι οι οποίοι είχαν συμπτώματα πυρετού. Υποβλήθηκαν αμέσως σε rapid test τα οποία βγήκαν και τα δύο θετικά. Αμέσως τέθηκαν οι δύο άνδρες σε απομόνωση καθώς και κάποια άτομα που είχαν έρθει σε επαφή. Ο ένας φαντάρος είναι από τη Νίσυρο και αμέσως μπήκε σε απομόνωση και η οικογένειά του.» 

Η κυρία Ντιάκωβα , επεσήμανε επίσης ότι αμέσως τα δύο κρούσματα καταγράφηκαν ως θετικά στο σύστημα του ΕΟΔΥ. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να ανακοινωθούν σήμερα κατά την επίσημη ενημέρωση, αύριο ή να ανακοινώθηκαν και χθες.  

Σε ότι αφορά τις διαδικασίες των πρωτοκόλλων που θα ακολουθηθούν με τις απολυμάνσεις και τις λοιπές διαδικασίες, η γιατρός μας μετέφερε ότι ο στρατός ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες και έχει την ευθύνη για όσα προβλέπονται και πρέπει να τηρηθούν. 

Πάντως σήμερα, αναμένεται να εξεταστούν άνθρωποι από το περιβάλλον των στρατιωτών καθώς και συγγενείς του ενός στα πλαίσια της ιχνηλάτησης.  

Θυμίζουμε ότι στα τέλη του Γενάρη θετικός στον κορονοϊό ήταν ένας φαντάρος στη Νίσυρο που είχε καταγωγή από το νησί. Ευτυχώς δεν είχε προκύψει διασπορά.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Παπαδέλιας Γρηγόρης
Παπαδέλιας Γρηγόρης 18/02 - 17:09
..
Ποιες ακριβώς είναι οι διαδικασίες που ακολουθεί ο στρατός μαθαμε; μπορούμε να μάθουμε;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ