Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

17/04/2021
513 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ήταν πάρα πολύ θετική και έξυπνη η απόφαση του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης της τουριστικής σαιζόν στην Ελλάδα, δείχνει σοβαρότητα και ύπαρξη σχεδίου, πράγμα που ελάχιστες (ίσως καμία) ανταγωνίστριες χώρες έχουν επιδείξει!

Αυτό από μόνο του στρέφει τα βλέμματα των αγορών προς την χώρα μας, ως σανίδα σωτηρίας του τουρισμού και την κάνει πολύ ελκυστική σε TourOperatorsκαι υποψήφιους πελάτες!

Όμως τώρα είναι η ώρα να πάμε στο αμέσως επόμενο βήμα: 

Εάν θέλουμε έναρξη της τουριστικής σεζόν τον Μάιο,όλοι οι απασχολούμενοι στον τουρισμό πρέπει να εμβολιαστούν το άμεσα και βέβαια εντός του Απρίλιουγια δύο σημαντικούς λόγους: 

1. να προλάβουν να αναπτύξουν αντισώματα

2. να προλάβει ο εμβολιασμός να κοινοποιηθεί (διαφημιστεί) στις αγορές

Όσο νωρίτερα εμβολιαστούν οι απασχολούμενοι στον τουρισμό τόσο γρηγορότερα θα σταλθεί το μήνυμα προς τις αγορές, ότι η τα νησιά μας και οι μεγάλοι τουριστικοί προορισμοί είναι Covidfree!
 Αυτό από μόνο του θα εκτινάξει την ζήτηση στα ύψη, και πιθανότατα θα δημιουργήσει “πίεση” σε κυβερνήσεις χωρών που μας ενδιαφέρουν και σήμερα προσπαθούν να αναβάλουν την έναρξη των ταξιδιών από τις χώρες τους προς το εξωτερικό για Ιούνιο ή και Ιούλιο. Ακόμα και αν κάποια χώρα επιμείνει στην απαγόρευση ταξιδιών προς το εξωτερικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την επιτρέπει μόνο για τους Covidfree προορισμούς της Ελλάδος. Κάτι ανάλογο είχε γίνει άλλωστε και την περασμένη σαιζόν.

Ο εμβολιασμός όλων των απασχολούμενων στον τουρισμό θα έπρεπε ήδη να είναι ή «σημαία» μας, να ακούγεται παντού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μιλάνε για αυτό! 

Το έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά έως σήμερα, ας μην το χαλάσουμε στο τέλος, ο χρόνος είναι πολύτιμος και η κάθε μέρα που χάνεται είναι σημαντική!

Ευελπιστώ για τα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά της κυβέρνησης

Με τιμή,

Μηνάς Ν. Χατζημιχαήλ

Αντ/δρος Ένωσης Ξενοδόχων Κω 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/04 - 13:56
Ραιανερ
Για τη ραιανερ κατι; αλλιμονο!!!!
Μιχάλης
Μιχάλης 17/04 - 21:02
Τρικοιλης
Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του Μηνά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα περισσότερα ερωτήματα που δεχόμαστε στα τμήματα κρατήσεων αφορούν τα επίπεδα των εμβολιασμών. Οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση επιβάλλεται να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους πριν το επίσημο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Και βέβαια αναλόγως να προβληθεί. Κατά τα λοιπά, ο καθένας μας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, αλλά ας την εφαρμόσει στο σπίτι του και την επιχείρηση του.
Μαριος
Μαριος 17/04 - 20:19
...
Εαν πιστεύετε οτι το έχουμε διαχειριστεί πολύ καλα οπως λετε είστε πολυ λάθος, είναι καλο να μην λέμε στον κοσμο αυτο που θέλει η κυβερνηση η το κομα μας αλλά αυτο που είναι σωστο για τον συναθρωπο μας.. Ουτε το εμβολιο μας πρωστατευει και θα κανουμε αντισωματα αλλα οσοι είναι αρνητικη θα γίνουν μετα το εμβολιο θετικοι γιατι θα έχουμε τον κοβιντ πια μεσα μας και ουτε η διαχείριση απο την πλευρα της κυβέρνησης ειναι επυτιχημενη αλλά απο την αρχη εως τωρα λαθος μην ξεχνατε οτι μας έκλεισαν με 40 θετικους και μας ανοιγουν τωρα με σχεδον 4000.λοιπον ολοι ξέρουμε οτι κ θα ανοιξουμε μετα την Κυριακή του πασχα και καλα θα παμε φετος....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ