Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος είναι το Cuvée καθώς έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το εξαιρετικό του φαγητό, τις ψηλές υπηρεσίες και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.
Πιο συγκεκριμένα στην τελετή βράβευσης των Χρυσών Σκούφων του Αθηνόραμα που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Aqua Blu Boutique Hotel & Spa του Ομίλου Κουτσού με σεφ τον κ. Παύλο Κυριάκη απέσπασε το βραβείο “Top Notch”, ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδος. =
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται το εστιατόριο καθώς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του είχε έναν μοναδικό σκοπό: Να βάλει την Κω στον χάρτη υψηλής γαστρονομίας και fine dining. Κάτι που έχει καταφέρει και με το παραπάνω όλη η ομάδα του Cuvée, καθώς με αφοσίωση και σκληρή δουλειά προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες