Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aσυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε εργαζόμενο του Δήμου Κω

29/09/2021
882 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

O οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δεν σταμάτησε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη εργαζόμενου του Δήμου σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Κω, με την αστυνομία να αναζητά πλέον τον ασυνείδητο οδηγό του οχήματος.

Το ατύχημα έγινε όταν ο εργαζόμενος στον τομέα της καθαριότητας, κατέβηκε από το απορριμματοφόρο προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια στην περιοχή Ψαλίδι, από κάδο και ο άγνωστος οδηγός, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον πέταξε σε μεγάλη απόσταση.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δεν ακινητοποίησε το όχημα για να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο άτυχος εργαζόμενος παρέμεινε στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα, έως ότου φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.


https://www.alfavita.gr/koinonia/359093_kos-asyneiditos-odigos-paresyre-kai-egkateleipse-ergazomeno-toy-dimoy

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κως
Κως 30/09 - 16:50
Προς διόρθωση
Προς διόρθωση τι σημασία φίλε έχει αν εργάζεται στο δήμο ή στον ιδιωτικό τομέα το θέμα είναι ότι κάποιος ηλίθιος τον παρέσυρε τον χτύπησε πολύ σοβαρά και εξαφανίστηκε χωρίς καν να σταματήσει αυτό σημαίνει αμέσως φυλάκιση χωρίς δεύτερη κουβέντα εγκατάλειψη αιμόφυρτου σε σε τροχαίο σημαίνει φυλάκιση και αποζημίωση στον άτυχο άνθρωπο που παρέσυρε και τον χτύπησε χωρίς να φταίει ο άνθρωπος καν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/09 - 11:02
Διόρθωση
Δεν αφορά σε Δημοτικό υπάλληλο. Δυστυχώς πρόκειται για εργαζόμενο της ιδιωτικής εταιρίας που έκανε σύμβαση με το Δήμο για τα σκουπίδια των ξενοδοχείων.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ