Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Και εγένετο … το 3ο Γυμνάσιο - Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του σχολείου!

20/11/2021
715 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 3ου Γυμνασίου πόλεως Κω παρουσία του δημάρχου, Θεοδόση, Νικηταρά του Διευθυντή του σχολείου κ. Μπάρδα και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κ. Παπαδομαρκάκη.

Το «παρών» έδωσαν και ο έπαρχος Κω - Νισύρου, Ιωάννης Καμπανής, οι Αντιδήμαρχοι, Παναγιώτης Αβρίθης, Σέβη Βλάχου και Διονυσία Κασιώτη, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μάνος Μήτρου, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Υψηλάντης ο Ιμάμης, φορείς του τόπου καθώς και εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών. 

Ο Διευθυντής του σχολείου αναφέρθηκε σε όσους συνέβαλαν έτσι ώστε να ξεκινήσει τη λειτουργία του το σχολείο πάρα τα όσα προβλήματα και δυσκολίες παρουσιάστηκαν. 

Ενώ ο κ. Νικηταράς σημείωσε πως οι εργασίες για την δημιουργία του 3ου Γυμνασίου θα έπρεπε να ξεκινήσουν τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο η δημοτική αρχή έδωσε λύσεις. Ο κ. Νικηταράς, είπε χαρακτηριστικά «δεν μπορεί κανένας να είναι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά είναι λύσεις αναγκαίες προκειμένου να γίνουν τα επόμενα βήματα».

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον  Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ ο οποίος ευχήθηκε να αγιάσει στο άμεσο μέλλον και τις νέες  εγκαταστάσεις του σχολείου.

Καλλιόπη Δανελλάκη 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/11 - 01:00
Ποπη!!! Ψέματα λες.
Τον κοσμο πού τον είδες;;;; τρεις κι ο κούκος.
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 21/11 - 00:49
ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟΝ
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ... ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΔΥΟ ΜΕΡΙΔΕΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ! Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ , ΤΟΤΕ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΞΕΧΑΣΕ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ