Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θεία Λειτουργία στόν Ἅγιο Δημήτριο στίς Χαϊχοῦτες γιά τούς ἀποδήμους

17/08/2021
72 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κώου καί Νισύρου ἀνακοινώνει ὅτι τήν Κυριακή 22 Αὐγούστου 2021 στίς 7.00 π.μ. ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ναθαναήλ θά χοροστατήσει κατά τόν Ὄρθρο καί θα τελέσει τή Θεία Λειτουργία γιά τούς ἀποδήμους στόν Ἱερό Ναό Ἁγίου Δημητρίου στίς Χαϊχοῦτες.

Κατά τήν προσέλευση καί παραμονή τῶν πιστῶν ἐντός τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ εἶναι ὑποχρεωτική ἡ χρήση μάσκας καί ἡ τήρηση ὅλων τῶν μέτρων προστασίας ἀπό τόν κορωνοϊό Covid-19.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΜΑΡΓ ΚΑΤώνυμος
ΜΑΡΓ ΚΑΤώνυμος 18/08 - 09:23
ΑΝΟΜΙΑ
Όποιος έρθει στην εκκλησία χωρίς μάσκα θα φύγει έξω κλωτσηδόν
ορθοδοξος ελληνας
ορθοδοξος ελληνας 17/08 - 22:38
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΤΕ. ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΣΙΩΝΙΣΤΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΗ ΠΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΟΙΚΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΝΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ