Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έχασε τη μάχη για τη ζωή και ο δεύτερος νεαρός από το χθεσινό δυστύχημα

26/01/2022
4497 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Σε μαύρη δυστυχώς, μετατράπηκε η χθεσινή άσπρη μέρα (λόγω χιονιού) για το νησί μας, μετά την τραγική κατάληξη, που είχε η βόλτα 3 νεαρών αγοριών, οι οποίοι ανέβηκαν στη Ζιά για να δουν και να παίξουν με το χιόνι.

Δυστυχώς, κατά την επιστροφή τους, στο ύψος του Αγ. Βασιλείου (στο δρόμο Ασκληπιείο – Ζιά) κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου (τζιπ), με αποτέλεσμα να πέσει στο γεφύρι.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους 3 επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους ενός, ενώ δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα έχασε την μάχη με τη ζωή και ο δεύτερος επιβαίνοντας (ο τρίτος είναι εκτός κινδύνου).

Από το «ΒτΚ» τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ειρηνη
Ειρηνη 27/01 - 11:37
27/01/20022
Τα λόγια είναι φτωχά..κρίμα..κουράγιο στις οικογένειες..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/01 - 11:15
Θρήνος
Πρέπει να χαθούν ζωές για να φτιάξετε επιτέλους τους δρόμους και να βάλετε μπάρες σε επικίνδυνα σημεία ; Ιδιαίτερα στην Ζια στο πιο τουριστικό μέρος του νησιού;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/01 - 15:55
Το επαρχειο να αναλαβει δραση
Η περιφερεια στην οποια ανηκει, πρεπει να κανει μελετη διευρυνσης, ανακατασκευης της γεφυρας, με τοποθετηση προστατευτικων
Δημότες Κω
Δημότες Κω 26/01 - 13:04
Απώλεια
Το γεφύρι αυτό είναι στενό και επικίνδυνο. Έχει γίνει και άλλο θανατηφόρο ατύχημα. Δεν έβαλαν προστατευτικές μπάρες ούτε τοιχίο . Όταν έγινε ο δρόμος Ασκληπιείο Ζια γιατί δεν το πλατυναν και να το φτιάξουν πιο ασφαλές;;επίσης μετά το σεισμό του 2017 υπήρχε μελέτη για στήριξη στα γεφύρια όλα. τι έκαναν;; τίποτα.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 26/01 - 11:12
Απώλεια
Κρίμα . ατελείωτος πόνος για όλους μας. Χάθηκαν άδικα 2 αγγελικές ψυχουλες. Κουράγιο στους πονεμένους γονείς τους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ