Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«ΕΦΥΓΕ» ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

22/11/2021
683 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έφυγε από τη ζωή, εχθές, ο αγαπημένος Καπετάν Αντώνης Ανθούλης, σε ηλικία 93 ετών, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο της Κω.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέφαλο, όπου δημιούργησε οικογένεια με την αγαπημένη του Κοκώνα. Από μικρός αγάπησε τη θάλασσα και ασχολήθηκε μαζί της μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του, όντας αλιείας, αρχικά και μετά καπετάνιος στα τουριστικά πλοία.

Πάντοτε υπήρξε στήριγμα για την οικογένεια του και παράδειγμα ηθικής και εργατικότητας για την κοινωνία. Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμά στη ζωή του ήταν τα τρία του παιδιά. Η Φιλίτσα, ο Δημήτρης και η Καλλιόπη. Τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη και περηφάνια.

Σήμερα 22/1 η σορός του εκλιπόντος Καπετάν Αντώνη, θα μεταφερθεί στον φυσικό του χώρο, τα λιμάνια, όπου δραστηριοποιήθηκε. Στις 13:00 θα βρίσκεται στο λιμάνι μας της Καρδάμαινας και στις 14:00 στο λιμάνι της Κεφάλου.

Στις 15:00 στον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Κεφάλου, θα πούμε το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο μας πατέρα, παππού και προπάππου.

Καλή ανάπαυση και καλό Παράδεισο Καπετάνιε.

Τα λιμάνια θα είναι άδεια χωρίς εσένα!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ