Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ… - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

03/02/2021
152 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε δεινή θέση βρίσκονται αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι εργάζονται στην εστίαση και σε ξενοδοχεία και γενικότερα στον τουρισμό, οι οποίοι είχαν βγει σε αναστολή εργασίας. Το τελευταίο επίδομα που έχουν λάβει αρκετοί από αυτούς, ήταν τον Νοέμβριο (για την αναστολή σύμβασης του μήνα Οκτωβρίου). Για το επίδομα ανεργίας ούτε λόγος.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι μεγάλη, εξ αιτίας της έλλειψης προσωπικού στις αρμόδιες υπηρεσίες, όμως αυτό σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία, για τους ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα πλέον ούτε για τις βασικές τους ανάγκες. Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα από συμπολίτες μας, για να ενημερωθούν μήπως γνωρίζουμε πότε θα πάρουν το επίδομα ανεργίας, αφού στον ΟΑΕΔ Κω δεν απαντούν στα τηλέφωνα και έτσι η αγωνία τους μεγαλώνει καθημερινά.

Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για το επίδομα ανεργίας από τις αρχές Νοεμβρίου και δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ.

Καλές είναι οι συναντήσεις που κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ στους αρμόδιους Υπουργούς και τις Αρμόδιες υπηρεσίες, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιο αποτέλεσμα…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ