Η επόμενη ημέρα του τουρισμού απαιτεί άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό. Σπούδασε σήμερα στην εξειδικευμένη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Anko και χτίσε το μέλλον που σου αξίζει.
- Διεθνής Αναγνώριση και Πιστοποίηση Πτυχίου
- 100 καταξιωμένοι καθηγητές, υψηλόβαθμα στελέχη του Τουρισμού
- 99% επαγγελματική επιτυχία
- 95 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία
- 3 χρόνια απασχόλησης για την ανάληψη θέσης προϊσταμένου
- 4 Διεθνή Bachelor
Η Anko, Ι.Ι.Ε.Κ. και Κ.Δ.Β.Μ. 1 & 2, πιστή στο όραμα της και με αίσθημα προσφοράς στον τόπο της, προσφέρει έκπτωση διδάκτρων 25% έως 28/2/2021!
Το ΙΕΚ Anko, με αριθμό αδείας Νο 8761/17/7/2014,προσφέρει Δίπλωμα με
ΚρατικήΠιστοποίηση αναγνωρισμένη σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Προσυπογράφει τη δυνατότητα όλων των σπουδαστών και αποφοίτων να κάνουν διεθνή καριέρα στη χώρα της επιλογής τους.
Γιατί να επιλέξετε τηνAnko:
- Οι εκπαιδευτές είναι υψηλόβαθμα στελέχη του τουρισμού με άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία.
- Απόκτηση γνώσεων και ικανοτήτων υψηλού επιπέδου
- Προγράμματα σπουδών άμεσα συνδεδεμένα με τις απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς
- Εργαστηριακές εγκαταστάσεις με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
- Μεγάλη ποικιλία και ποσότητα σε πρώτες ύλες
- Ισχυρή διασύνδεση του Γραφείου Σταδιοδρομίας με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες προσφέροντας 100% επαγγελματική αποκατάσταση
- Συμμετοχή σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς γαστρονομίας και τουρισμού
- Εξασφάλιση δυνατότητας συνέχισης σπουδών σε έγκριτα Ευρωπαικά Πανεπιστήμια όπως το UniversityofBournemouthστην Αγγλία, το B.H.M.S. στην Ελβετία και το Vatelστη Γαλλία.
Για να διακριθείς αύριο, εμπιστεύσου σήμερα την Anko.
Στοιχεία επικοινωνίας
2242026900 & 6947374882
Ελ. Βενιζέλου 79, Κως
www.anko.edu.gr
Άδραξε την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου!
Αναλυτικά τα προγράμματα:
ΙΕΚ Προγράμματα σπουδών:
Μαγειρική Τέχνη – Αρχιμάγειρας (Chef) | Ζαχαροπλαστική Τέχνη – Αρτοποιία (PastryChef) | Hotel Management |
ΚΔΒΜ Προγράμματα σπουδών:
1)Τομέας Εστίασης:
Μαγειρική Τέχνη (βασικό επίπεδο) (https://bit.ly/2BnEMWx)
Ζαχαροπλαστική Τέχνη (βασικό επίπεδο) (https://bit.ly/2E57ko3)
GourmetΜαγειρική(Fine Art Gastronomy)(https://bit.ly/2SeHGSL)
Bartending Level1 (https://bit.ly/2sp6r4s)
Bartending Level 2 (https://bit.ly/2TFzobm)
Barista Basic Level(https://bit.ly/2UoRQlL)
Barista Advanced (https://bit.ly/2IZdmfy)
Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (maître) (https://bit.ly/2RVvuqA)
Τέχνη Σερβιρίσματος (https://bit.ly/2C6VZDO)
F&Bmanagement –Κοστολόγιο(https://bit.ly/2Cl2UJV)
Sommelier(https://bit.ly/2UsucEW)
2)Τομέας Τουρισμού:
Υπάλληλος Υποδοχής (https://bit.ly/2SWGpUV)
Υπεύθυνος Κρατήσεων (https://bit.ly/2HiIIvo)
Οροφοκομία – Καμαριέρα (https://bit.ly/2SPJLFi)
Οροφοκομία – Προϊσταμένη Ορόφων (https://bit.ly/2H6qiyz)
Γερμανική Τουριστική Ορολογία
Αγγλική Τουριστική Ορολογία
3)Τομέας Ομορφιάς –Spa:
Επαγγελματικό Μακιγιάζ (https://bit.ly/2VM45ce)
Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστική (https://bit.ly/2EJFwG5)
Spa-Massage(https://bit.ly/2Tm6G01)
Spa-Manager(https://bit.ly/2Tohg6t)
Αισθητική Προσώπου (https://bit.ly/2EXew7r)
Αποτρίχωση (https://bit.ly/2XIIqne)
Κομμωτική-Styling(https://bit.ly/2Txj24L)
Eyelash Extensions – «Τρίχα–Τρίχα»(https://bit.ly/2ULCQiB)