Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ. ΤΕΛΛΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ

11/12/2020
131 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Απάντηση της κ. Διονυσίας Τελλή για το πρόβλημα ρευστότητας της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που ανέφερε η κ. Πη

Για τα όσα ειπώθηκαν περί ρευστότητας της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ , τους λόγους αναβολής του δικαστηρίου που αφορά την αγορά λεωφορείων το 2011 και την προνοιακή πολιτική του δήμου Κω μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η πρόεδρος Διονυσία Τελλή. 

Θυμίζουμε ότι μία ημέρα νωρίτερα , είχε κάνει δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Πρώτο η πρώην πρόεδρος και δημοτική σύμβουλος Βάσω Πη.  

Για το δικαστήριο που αφορά την αγορά 2 λεωφορείων το 2011 και την αναβολή που έλαβε ο δικηγόρος η κα Τελλή είπε: « Η μήνυση είχε κατατεθεί από την προηγούμενη διοίκηση. Η πρώην πρόεδρος κλήθηκε ως μάρτυρας. Εμείς ως διοίκηση σαφώς και θέλουμε να προασπίσουμε τα δικαιώματα της επιχείρησης και για αυτό το λόγο μετά την σχετική ενημέρωση , ορίστηκε δικηγόρος. Δεν βρήκαμε φάκελο με αρχείο , δεν υπάρχει αρχείο. Δεν κάνω ψευδείς δηλώσεις. Αναβολή ζητήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος πάντα προς όφελος της επιχείρησης και του πολίτη. Ένας δικηγόρος για να βγάλει συμπεράσματα , για να μπορεί να υπερασπιστεί, πρέπει να έχει όλα τα στοιχεία. Κλήση δεν έλαβε η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.  

Περί ρευστότητας – Δυνατότητα χρηματοδότησης  

Για το θέμα ρευστότητας που τέθηκε και οι δηλώσεις που έγιναν από την προηγούμενη πρόεδρο για πρόβλημα στις μισθοδοσίες η κα. Τελλή ήταν κατηγορηματική ότι όλα τα ζητήματα αντιμετωπίζονται και επιλύονται. 

« Η προηγούμενη διοίκηση άφησε στο ταμείο ένα αξιοσέβαστο ποσό. Περίπου 1.200.000 ευρώ. Πριν αποχωρήσει όμως αγόρασε 2 λεωφορεία αξίας 400.000 ευρώ σύνολο που πληρώθηκαν από την νυν διοίκηση. Υπήρχαν ανεξόφλητα τιμολόγια, πάγια έξοδα. Όλα αυτά έπρεπε να πληρωθούν όπως και έγινε. Τα τιμολόγια που έπρεπε να εξοφληθούν ξεπερνούσαν τις 150.000 ευρώ.  

Υπήρξε μείωση στα έσοδά μας 80% λόγω της πανδημίας. Έσοδα υπάρχουν αλλά μειωμένα. Σε ότι αφορά την διαφημιστική προβολή , οι επιχειρηματίες ζήτησαν μείωση λόγω των έκτακτων καταστάσεων. Υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης από τον δήμο. Θα γίνουν όλα τα διαδικαστικά και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην μισθοδοσία, οι υπάλληλοι θα πληρωθούν. Δεν δέχομαι ότι υπάρχει κατρακύλα.» 

Στάση δημαρχείου 

Σχετικά με την αναφορά της κα. Πη για την απομάκρυνση της στάση λεωφορείων που βρίσκεται στο δημαρχείο και έφερε μάλιστα αρκετά έσοδα , η νυν πρόεδρος απάντησε ότι θα τοποθετηθεί ξανά καθώς απομακρύνθηκε για τις εργασίες στο λιμάνι. 

Πρόνοια  

Η κα. Τελλή για την πρόνοια του δήμου Κω αν και δεν είναι αρμόδια, ανέφερε ότι ο δήμος της Κω είναι κοντά στον πολίτη. « Κάνουμε ότι χρειάζεται αυτό το διάστημα της πανδημίας. Είμαστε κοντά στους πολίτες για κάθε ανάγκη. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό σε όλες τις υπηρεσίες για την συνεισφορά τους. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Η δημοτική αρχή μιλά με πράξεις και αυτή είναι η διαφορά μας με την προηγούμενη διοίκηση. Αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα διαφορετικά.» 




Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο : 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
κωος
κωος 11/12 - 12:53
ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ
ΔΥΟΝΙΣΙΑ ΤΕΛΛΗ. ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΜΗΤΕΡΑΣ, ΑΝΡΩΠΟΥ. ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ